cihan54
Güzel çalışma, mesela o 6 tane delikli olan en son ki kısım halka şeklinde olsa, ortasında büyük bir bilya olsa ve halka iç derinliği bilyanın % 60 uzunluğunda olsa tutar heralde, bilyanın hareket edebileceği bir boşlukta olmalı. Asfaltla temas halinde bilya dönmek suretiyle iş görür kanısındayım. Sizce mümkün mü?
Tabi olabilir Tabi kullanılan rulman kaliteli birşey seçilmeli ki zamanla zırıltı yapmasın orada. Bu şekilde farklı düşüncelerle farklı modeller de çıkarılabilir tabi. Mesela sıradaki yapacağım modeli ucu biraz daha inceleri şekilde yapıcam. Estetik olması ve sürtünmede daha kullanışlı olması açısından.
güzel çalışma,ellerinize sağlık.
harika bir çalışma olmuş kardeşim. Ellerine sağlık.
Eyvallah hocam.. Şu sıralar bunu geliştirme çalışmalarım sürüyor. Bir yandan da FZ8 için bir koruma takozu tasarladım. Onun üretimi için çalışmalar yapıyorum bakalım
"CaRPe DieM"
hadi bakalım cihan kardeş,bekliyoruz,biliyorsun,bana sözün vardı.
Evet aklımda abi. XJ6 için de yapıcaz inşallah. Onunki biraz daha farklı, o yüzden FZ8'den sonraki o olacak hayırlısıyla..
"CaRPe DieM"
emeğinize sağlık hocam kendi ürettiğin malı kullanmanın hazzını hiçbişey veremez =)
Aynen öyle.. Arkadaşlar gelip, "Oo kaça aldın" falan diyor. Olm çok pahalı boşver diyesim geliyor
Bir de içinde bir özgüven oluyor. Ne malı olduğu veya malzemesinin kalitesini bilmediğin malzemeler illaki kafada soru işareti bırakıyor ya
"CaRPe DieM"
FZ6'dan sonra şimdi de FZ8 için çalışma tamamlandı. Orjinalle birebir ölçülerde ve malzemede olan ürünün siyah ve beyaz seçenekleri de mevcut. İlk numuneyi de kendi motoruma uygulamış oldum
"CaRPe DieM"
guzel olmus cıhan tebrıkler.
Ben beğendim ama simsiyah motor bloğunun ortasında bembeyaz birşey yerine siyah olanı tercih ederdim.
Dostum, şu fazer 600 için yaptığın takozdan satın almak istesek günahımız ne olur?
Cihan eline sağlık çok güzel olmuş. Bir dünya para vermeye hiç gerek yok. İstedikten sonra oluyor demek ki.
Ama ben siyahını tercih ederdim.
birileri diversiyon için de bekliyor. güzel olmuş ellerine sağlık.
beni şirketinde satış müdürü olarak işe alsana
çok güzel olmuş
ellerine sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)