konya da ve alanya da çok güzel jawalar var inşallah sizde amacınıza ulaşırsınız..
konya da ve alanya da çok güzel jawalar var inşallah sizde amacınıza ulaşırsınız..
olmus essege kalp masaji yapmaya benziyor
ugrastiracak bir işe benziyor
resterasyon ne alemde vazgeçtiniz heralde.
arkadaşlar motor çalışır hale geldi ve ilk turumuzu attık.
eksik parçamız kalmadı. artık boya ve krom işi bizi bekliyor...
Kolay gelsin bence orjinaline sadık kalarak toplarsanız daha güzel olur.Ne zamandır bende böyle bir jawa alıp kendim toplamak istiyorum şimdilik bu düşüncemi uygulayamıyorum ama günün birinde mutlaka hayata geçireceğim.Rahmetli dedemin anısına.Dedem yıllarca kullandı bu motordan tabi bende bu motorun üstünde büyüdüm sayılır.O zamanlardan kalma bu motor sevdamız.
Severek takip ediyoruz güncel tutarsanız seviniriz.
kolay gelsin,izlemesi bile çok keyifli.
benim renk tavsiyem genel olarak krem rengi,parçaların çevresini çizmek için sütlü kahve, elcikleri de kahverengi deri ile sarabilirsiniz.
yağmur görmeyecekse selede de süet deri, mat renk olduğundan daha yumuşak görünüyor göze...
kolay gelsin zor iş ama keyifli bazen yıldırsada alın terine ve emege deger.bence maddiyatın degil maneviyatın üretimi olacaktır.mesela ustasını bulmakzor bulsan bin nazla yaptırırsın.bendede 1954 var sanırım kojektör harici orjinal kontak sistemi sizinkinden farklı ampermetre sanırım yok bende birtürlü elektirik alamadık.siz nasıl çözdünüz.cevaplarsanız sevinirim.ve bencede orjinale sadık kalmak iyidir.ha tamamen bitik bi motorsa modifiye ilede harikalar yaratılıyor.
küllerinden dogmak.eskiyi unutmadan yeniye saygı duymak.
tekrar kolay gelsin inşallah torunlarını gezdirirsin sanırım henüz yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
birde sizinkine ayit elktirik şeması mevcut isterseniz paylaşırım.çekoslavak bir siteden buldum orjinal hali tabiki yazılanlar slovak vecekaoslavakça.
hocam bol şans kolay gelsin. inşallah can sıkıcı olaylar yaşamazsın.
takipteyim
bende takipteyim bu başlığ =)
süper bir olay
yorumları silen moda selamlarımı sunuyorum o anlamıştır bizimkileri yediremeyip siliyo bebelerinkini bırakıyor ya helal olsun
Alla işini ras getirsin java ilk göz ağrımdır sonucu merakla bekliyoruz.
ne oldu acaba motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)