Motoruma arka bagaj demiri ve yan çantalar yaptım
-
Reklamlar
-
Abi çeyiz sandığı gibi duruyor bunlar Emeğine sağlık. Sen beğendiysen sorun yok.
-
Helal olsun kardeş emeğine sağlık güzel olmuş ;)
-
Çok güzel olmuş abi eline sağlık,
Hangi cins malzemeden yaptığınızıda yazarsanız,ilgilenen kişileri daha iyi aydınlatmış olursunuz
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş abi eline sağlık,
Hangi cins malzemeden yaptığınızıda yazarsanız,ilgilenen kişileri daha iyi aydınlatmış olursunuz
kullandığım malzeme pahalı şeyler değil ,elimde desenli 1 mmlik sac vardı,bunun yanına 15*15 *1,5 mm köşebent birde içerisine gri yapışkanlı yalıtım malzemesi kullandım,sonra birde boya ortaya bu şekil çıktı,beni uğraştıran sadece germe kiliti bulmak oldu,eyvallah yusuf arkadaşım ilgin için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
KrioterS adlı üyeden alıntı
Helal olsun kardeş emeğine sağlık güzel olmuş ;)
teşekkürler
-
Bu tür çantalara 1000~1500 tllik paralar bayılanacağına,insanın kendi işini görecek malzemeleri kendisinin üretmesi bence daha iyi,
Sonuşta 1000 tllikte ayni işi görecek 100 tllikte,
Hem daha sağlam hem bir sıfır eksik
-
Beğendiyseniz ne mutlu, emeğinize sağlık. Bunun gibi sert veya sivriye yakın köşeli çantalar üreticiler tarafından biraz tehlikeli görülüyor haberiniz olsun.
-
Elinize sağlık güzel olmuş. Uzun yol yapıyorsanız çok işe yarayacaktır
-
papazkemal adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık güzel olmuş. Uzun yol yapıyorsanız çok işe yarayacaktır
ara sıra uzun yol yapıyorum,benim işimi göreceğinden eminim,beğendiğine sevindim teşeekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
kefeeee adlı üyeden alıntı
Beğendiyseniz ne mutlu, emeğinize sağlık. Bunun gibi sert veya sivriye yakın köşeli çantalar üreticiler tarafından biraz tehlikeli görülüyor haberiniz olsun.
ben beğendim ,onun için sorun yok,teşekkürler
-
08 Aralık 2013, 22:07
Mesut Hocam hayırlı olsun güle güle kullan harbiden güzel olmuş
-
08 Aralık 2013, 22:50
cbfeses adlı üyeden alıntı
Mesut Hocam hayırlı olsun güle güle kullan
harbiden güzel olmuş
teşekkürler genç arkadaşım,beğendiğine sevindim.saygılar...
-
08 Aralık 2013, 22:57
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Mesut Hocam. ellerine sağlık. güzel ve kullanışlı olmuş. Gözüme batan tek şey arkaya koyduğun reflektörlerin sarı olması. Kırmızı olsaydı sanki daha fonksiyonel olurdu. Güle güle kullan.
-
09 Aralık 2013, 12:08
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
Mesut Hocam. ellerine sağlık. güzel ve kullanışlı olmuş. Gözüme batan tek şey arkaya koyduğun reflektörlerin sarı olması. Kırmızı olsaydı sanki daha fonksiyonel olurdu. Güle güle kullan.
teşekkürler komutan1968, o reflektörler elimde vardı ,ayrıca ilaveten top kasenin alt kısmına da iki tane yuvarlak led sinyal koydum teşekkürler.
-
12 Temmuz 2014, 21:27
Mesut hocam emegine saglık arkadaşımla beraber yapıcaz teşekkür ederim
-
12 Temmuz 2014, 22:38
eline sağlık gerçekten her biri 4 kg sa çok iyi demirden olduğu halde
ayrıca 12 inci geziniz çok güzeldi
-
19 Temmuz 2014, 00:56
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
eline sağlık gerçekten her biri 4 kg sa çok iyi demirden olduğu halde
ayrıca 12 inci geziniz çok güzeldi
gezimi beğendiğine sevin arkadaşım,motosiklet üzerinde birşeyler yapıp uğraşmak hoşuma gidiyor,bana eğlence oluyor,saygılar...
-
19 Temmuz 2014, 01:40
İzmir İl Temsilcisi
Mesut hocam güzel olmuş. Yan cantalara 1000tl vermek gereksiz.
Sidecase'ler ciddi anlamda beyaz eşyadan daha pahalı böyle bir sacmalık var.
-
19 Temmuz 2014, 02:11
Konu başlıklarıni öylesine okuyup geçerken ben yaptimi görünce akansular dururdu
Elinize emeginize sağlık
-
25 Temmuz 2014, 17:16
Çok güzel olmuş elinize sağlık.Sac çanta aklıma hemen ses yaparmı acaba diye getirdi?Nasıl ses yapıyormu?Kullandıktan sonra şöyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz bir yer oldumu?
Bende kendi yaptığım deri çantaları taktım.Ama ebatlarını biraz daha büyütme adına yaptığınız çantaları beğendim.
Bu arada konunun birinde geçmişti sanırım,Demiryolcumusunuz?
-
26 Temmuz 2014, 12:52
hayırlı olsun. şu cbf150lerin koruma demirleri ve çantaları ile heybeti de sınıfında hiç bir motorda yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)