Güzelim Tvs ne hale gelmiş,yazık...Tabi emek vermeniz ve kendinizin yapması çok iyi birşey.Siz beğendiyseniz problem yok.
Güzelim Tvs ne hale gelmiş,yazık...Tabi emek vermeniz ve kendinizin yapması çok iyi birşey.Siz beğendiyseniz problem yok.
Her motosiklet sahibine ozeldir. Sahibine guzeldir. Gule gule kullan Sabri reyiz
Muhtemelen seleye bir daha parlak cila surmezsin ne zaman sursem her fren yapisimda kayiyorum
bende ayakkabı parlatıcıyla siliyorum kayma sıkıntısı yaşamadım şimdiye kadar. Ayrıca çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler
bende sizin gibi düşünüyorum. her motor sahibine özeldir. teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
eyvallah sagol. ben hiç cila sürmedim seleye o konuda yeni kasa Apachelerin selesi daha başarılı. özellikle artçıyı daha çok düşünmüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
daha iyileri senin olsun. teşekür ederim.
Motor gerçekten çok güzel olmuş , bide ricam mümkünse arkadaş ekleyebilir misin özelden birkaç birşey sormak istiyorum da..
eline saglık güzel olmuş
Daha yeni görüyorum süper
Vaay!
Ben de yeni görüyorum Sabri,
Emeğine, uğraşına sağlık güzel olmuş
çok güzel olmuş elinize sağlık
ama o sarı far ompülünü çok beğendimm bulabilirmiyim bende buralarda acaba bide gece ii aydınlatıyormu?
tebrik ederim cok basarılı
yavas yavass incelerken beyaz cantın yakısmayacagını neden bu rengı tercıh ettıgınızı dusunmustum ama asagı dogru geldıkce cok mantıklı bır karar vermıssınız anladım
tabı elestırıde yapalım
lastıkdekı yazıları boyamanız bence yakısmamıs ama tabı taktır sızın
tekeriniz düz bassın
Selamun aleykum kardesim.
Bende de var apache.
Ben de motorunu buyutmek istiyorum.
Gaziantepteki parcacilari servistekileri flan aradim bu internetteki 180lik modifiye kiti icin oluyo mu diye sordum da direkt alip takilamiyo blogun tornaya gonderilmesi lazim dedi.
Gerci benim amacim 180 lik degil de 200 luk yapmak.
180 ligin hiz guc acisindan cok fazla farketcegini sanmiyorum ama 200luk olursa daha hissedilir bi guc olur. En azindan yaptirdigimiza degsin diyorum.
Sen de motoru buyuturken kullandigin malzemeleri ve resimlerini flan paylasirsan bizim icin de ornek olur boylece.
Ben silindir hacmini buyutmedim. Piyasada 180 cc silindir kitleri satılıyor ve direkt olarak bizim motorlara uyumlu. Herhangı bır honlama yada torna işlemi gerekmiyor. Ama sadece silindiri buyutmekle tam verim alınamaz. Senin dediğin 180 cc cok fark etmez lafı burda devreye giriyor. Piyasdaki birçok 180 lik apache sadece silindiri değişmiş olanlar. Yani kapağı karburatoru ve krankı değişmiş 180 lik apache cok az var ve emin ol komple 180 e cevrilmiş apache,150 lik apacheden cok daha ıyı yürür.
Bu motor şuan satılık; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-hodri-meydan-167372815/detay
arkadaşlar piston segman gömlek sıfır taktım motora üst kapak değişmedi sibop ayarı gerekiyormu bilgisi olan
Subap ayarının yapılıp yapılmayacagını motor zaten kendisi soyler. Fakat bence tekrar ayar yapılmalı.Egzantrik zincirini de değiştirseydin keşke.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)