güzel olmuş cix o bıyıklar ne laa
Kankam yaaa çok güzel oldu valla gerçekten
Maşallah sübhanallah
Allah kazadan beladan korusun ......
sağol kankam sen de olmasan işim zordu
güzel olmuş sabri.
keşke jantları sarı yapsaydınız
bende sticker filan yaptım benimki de bi ara paylaşırım
Abim konuyu yeni fark ettim. Yardımım olduysa ne mutlu bana senden daha çok mutlu oldum. Allah kaza bela göstermesin maşallahı var bunu ben değil herkes söylüyor. Seni gören cbr125'in sağa çekmesi lazım. Çünkü fazla şansı yok
güzel olmuş beyaz jantlar motoru açmış. egzoz takılı haldeyken resimi var mı merak ettim nasıl olmuş diye.
TRANSALP XL700
Sarı rengi hiç sevmezdim özellikle apachede ama sen yapılacak en güzel şeyleri yapmışsın bundan daha fazlası
olamazdı zaten.jant rengini iyi ki beyaz yapmışsın,sarı boğardı.Allah kem gözlerden sakındırsın hepimizi.
Abi egzoz nasıl memnun musun ara gazda falan tatmin ediyor mu ses tok mu ? Birde yaptığın bütün masrafları egzoz vs
fiyatını verebilirmisin?özelse mesajdan da atabilirsin.
Çok Güzel soft hava filitresi hakkında bilgilendirme yapabilirmisin acaba zararlımı değilmi artı ve eksi yönleri nelerdir
motor cok guzel olmus emegıne saglık bu arada metzeller me 22 de guzel lastıktır ben cok severım
soft hava filtresi yerine performans hava filtresi yada açık hava filtresi demek daha iyi olur. bu filtreler orjınal fıltrelerden daha geçirgen bir yapıya sahiptir ve bu motorun emdiği havanın daha fazla oldugunu göstermektedir.bu filtreler motoru daha canlı tutar. yüksek devirlerde gereken havayı motora daha rahat gönderir.. bununla birlikte motorun emdiği havada azda olsa tozda bulunmaktadır.buda filtrenin negatif yönüdür.filtreyi k&n gibi kaliteli bir marka seçerek bu dezavantajı minimum seviyeye indirgemeye çalıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
teşekkür ederim. benimde ilk metzeler deneyimim. çok memnunum
TRANSALP XL700
güzel olmuş güle güle kullan lakin ben jantların beyaza boyanmasını beyenemdim siyah daha güzel dururdu diye düşünüyorum
Güzel çalışma olmuş.
aslında ne kadar tarzım olmasa da, insanın kendi motsikletini, istediği gibi yapması ve emek vermesi, kısacası motosikeltine değer vermesi hakikatten güzel birşey
bende bu kış, motosikeltim garajda yatarken birşeyler düşünüyorum hayırlısı artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)