TVS Apache RTR soft modifiye (Bol Resimli)
-
Reklamlar
-
şahane olmuş. maşallah nazar deymesin diyelim..
-
tahsins adlı üyeden alıntı
şahane olmuş. maşallah nazar deymesin diyelim..
sağolasın Tahsin. bir kaç eksiği kaldı, yavaş yavaş tamamlıyorum..
-
Maaşallah nazar değmesin Sabri :D bir tane de nazar boncuğu lazım
-
designserhat adlı üyeden alıntı
Maaşallah nazar değmesin Sabri :D bir tane de nazar boncuğu lazım
eksiklerden biri de o
-
güzel olmuş ( egzoscu daki ep3 typer mi yav )
-
caneroz adlı üyeden alıntı
güzel olmuş
( egzoscu daki ep3 typer mi yav
)
teşekkürler.. aynen atmosferik olarak baya doluydu
-
sbr adlı üyeden alıntı
teşekkürler.. aynen atmosferik olarak baya doluydu
kaç hp acaba ?
-
caneroz adlı üyeden alıntı
kaç hp acaba ?
lastikte 260 vermiş..emme ve egzoz manıfoldu, filtre kiti, chip, enjektörler ve kapakla oynanmış..
-
sbr adlı üyeden alıntı
lastikte 260 vermiş..emme ve egzoz manıfoldu, filtre kiti, chip, enjektörler ve kapakla oynanmış..
çok iyi Allah nazarlardan saklasın
-
Sabri çok güzel olmuş ellerine sağlık.İridyum buji, buji kablosu ve hava filitresinin bir + sını gördün mü ?hava filitresinden sonra hava ayarı yaptın mı ?
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
abi hayırlı olsun bu k&n hangi modeli onuda yazar mısın yada bir link varsa eklemen mümkün mü
-
ercan41 adlı üyeden alıntı
Sabri çok güzel olmuş ellerine sağlık.İridyum buji, buji kablosu ve hava filitresinin bir + sını gördün mü ?hava filitresinden sonra hava ayarı yaptın mı ?
eyvallah ercan sagol..
Aslında once bujı ve kablosunu taktım. Özellikle denedim kesinlikle fark var. Motorun rolantısı degıstı ve yuksek devirde daha rahat atesleme saglıyor. Daha sonra egzozu taktım bahsettigım gıbı dusuk devirler biraz öldü. Ama yuksek devirleri daha iyi oldu. En son fıitreyle destekledım. Dusuk devirlerdeki kayıplarıda biraz toparladı. Motor henuz ayarsız, ama bu durumda eskısınden daha ıyı yuruyo dıyebılırım ama testlerım devam ediyor. Hıc bır zaman 100 kö hızın ustune cıkamadıgım yokusu 105 km ile cıktım mesela ( bu bahsettıgım farklar tamamen mınımum seyler.. Yoksa motorum 20hp falan olmadı. Yanı yarın bujı kablosunu degıstırıp neden 150 basamıyorum deme:p)
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi hayırlı olsun bu k&n hangi modeli onuda yazar mısın yada bir link varsa eklemen mümkün mü
Fıltre Kn RC 1060 modeli.. Turkıyede bulamadım ebayden aldım amerıkadan gonderdıler.
-
paşa güzel olmuş en son egzost takılmış halinin resminide koy şekline bakalım....
-
Dostum elinize sağlık güzel olmuş.
Jantları boyamaya başlarken "beyaza boyamak istiyordum" ibaresini görünce "olur mu beyaz yaa, apache sarısı yapsana be jantları" diye iç geçiriyordum ama beyaz harbiden olmuş
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Dostum elinize sağlık güzel olmuş.
Jantları boyamaya başlarken "beyaza boyamak istiyordum" ibaresini görünce "olur mu beyaz yaa, apache sarısı yapsana be jantları" diye iç geçiriyordum ama beyaz harbiden olmuş
teşekkür ederim. aslında sarıda düşündüm ama motor sarı, jantlarda sarı olunca çok boğar diye vazgeçtim.
-
Bi 180 cc yapmadığın kalmış süper olmuş bu motoru görünce kendikimi satmaktan vaz geçiyorum
-
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Bi 180 cc yapmadığın kalmış süper olmuş bu motoru görünce kendikimi satmaktan vaz geçiyorum
az kaldı kaan oda olacak
-
Eline koluna saglik nazar degmesin )
-
Engin1987 adlı üyeden alıntı
Eline koluna saglik nazar degmesin
)
sağolasın engin.. bi arkadaşta cbf aldı. onuda bozcaz yakında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)