30 liralık çantaya Led stop projesi..
-
Reklamlar
-
Serengeti kaplanı 2 den serengeti kaplanı 3 e..
kardeşim müthiş olmuş. ellerine sağlık..kablolar el ayağa dolanmaz inşallah
işcilik 10 numara.
-
Eline sağlık güzel olmuş.
-
Vayy sonunda yaptin he cok guzel olmus.bak simdi bana da gaz verdin :(( usenmesem bu saatte gidip cakar ledleri takicam cantanin icine
-
Tebrikler, el emeği göz nuru. sadece o kablo bağları hoş olmamış o da zaten içerde kaldığı için sorun olmaz herhalde. Bu arada çanta da güzel yani hiç de 30TL lık bi çantaya benzemiyor.
-
yeknet adlı üyeden alıntı
Tebrikler, el emeği göz nuru. sadece o kablo bağları hoş olmamış o da zaten içerde kaldığı için sorun olmaz herhalde. Bu arada çanta da güzel yani hiç de 30TL lık bi çantaya benzemiyor.
teşekkürler. çanta 37 lira maxem. kablo bağları içerde kalıcağı için maksat çanta içindeki malzemeler alıp koyarken zarar vermesin diye sağlamcı yaklaştım
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
-
canerol adlı üyeden alıntı
güzel çalışma olmuş
bizde yaptık paylaşıyozmu arkadaş
ama ben şeritlerin başını silikonlamadım bantladım sadece ama yarın silikonlayacam
bide çakar devresi ekleyecemde daha gelmedi devre
mesleğe yeni başlamıs, yada elektronikle hobi olarak arkadaşlara teşfik amacıyla paylaştım ben üstat
-
Hocam eline sağlık süper olmuş
-
VOLkann adlı üyeden alıntı
Hocam eline sağlık süper olmuş
teşekkürler. dediğim gibi umarım mesleğe yeni başlamıs yada elektrık-elektronıkle hobi olarak ilgilenen arkadaslara teşfik olur
-
mehmet güzel işçilik tebrikler.insanın kendi eliyle yaptığı bir başka zevkli oluyor.(kanımca ledlerin bir sırasını park devresine diğer üç sırayıda fren devresine bağlarsan hem parkta yanar hemde frene bastığında daha güçlü bir şekilde fren belirgin olur.tercih meselesi )
-
Epeydir faydalı bir paylaşım görmemiştim. Eline sağlık çok güzel olmuş.
-
-
Eline sağlık usta.
Bende hep yapıcam yapıcam diyorum.Bi yapamadım mazemeleri alıpda.
Benim çantada Kappa K35.Bu elektirik aksamına baglarken direk stopların yerinemi baglıyorsunuz ? ve stoplarda enerji kaybı oluyormu.
-
Rider95 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık usta.
Bende hep yapıcam yapıcam diyorum.Bi yapamadım mazemeleri alıpda.
Benim çantada Kappa K35.Bu elektirik aksamına baglarken direk stopların yerinemi baglıyorsunuz ? ve stoplarda enerji kaybı oluyormu.
stoplarda enerji kaybı olmuyor üstat. ben sigorta panelinin ordan aldım enerjiyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------
yorumlar için teşşekkürler arkadaslar
-
Akın Boşnak adlı üyeden alıntı
Yapmak isteyipte zamanımı bir türlü ayıramadığım projeyi yapmışsın ellerine sağlık çok güzel olmuş.
teşekkürler
-
20 Aralık 2013, 21:22
-
26 Aralık 2013, 22:41
guEl calisma olmus ellerine saglik bence sepetli tum motorlarda bu led olmali
-
26 Aralık 2013, 23:19
Şu elektrik işinden anlasam yapıcam da daha malzemeleri nerden alicam onu bile bilmiyorum
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
On Numara olmuş
-
26 Aralık 2013, 23:56
Bir dahaki sefere hortum yerine daralan makaron kullanmanızı öneririm.
Estetik olarak çok daha iyi durur.
Led şeritlerin bağlantı noktalarına bile kullanabilirdiniz,
Yağmurda veya motosikleti yıkarken su alma, veya nemlenme ihtimali bile düşük olurdu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)