cb 1000 ıçın el yapımı on cam
Reklamlar
-
Reklamlar
-
VAllaha on numara olmuş helal olsun. Bu arada aklıma takıldı orada belli hacim üstü yasak değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
-
Çok iyi olmuş hocam. 1000cc yasak değilmiydi.
-
evet 250 cc den fazla yasak ama bir şekılde edare edıyoroz
-
-
Böyle yetenekli insanların önünde eğilirim ben helal olsun. Bu alçıyı nasıl kalıplaştırdınız hocam bi başlıkta onuda anlatırsanız gündelik hayatımda ihtiyaç olduğunda bende yaparım
-
El emeği-göz nuru... hayırlı olsun! Boya'da bant şeritlerinden boya biraz taşmış ama olsun bukadar kusur kadı kızında da olur....
Tebrikler!!!
-
teşekurler beyendınız ıçın çok sevındım
yusuf kardeşım benım turkcam tam olmadğı ıçın yapım aşamalarını anatamıyorum oyuzden af buyuron
-
Motosiklet Eğitmeni
Ellerine saglik.
Ben kendi zevkime göre bir elestiri yapayim;
Ben olsam,düz kirmizi çizgiler yerine, siperligin sekline uygun bir kaç katmanli baklava deseni yapmayi tercih ederdim.
Ama asil isçilik o kalibi yapmak oldugu için saygidan susalim ayip olmasin.
-
coq adlı üyeden alıntı
kaç katmanli baklava deseni
bu nasil bır desen ???? bır foto bu desendan varmı?
o çızgılerı haşın bır gurunto var mak ıçın ekledım
G for life life for G
bir gece umutona kı sabahının sevınçenden gozlerıme uyku gırmeye
-
helal sana
-
Her zaman el emeğini , alın terini taktir etmişimdir. Bu azim insanda zihin açar. Eline emeğine sağlık
-
Eline sağlık güzel iş çıkarmışsın.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
elinize kolunuza sağlık buram buram emek kokuyor 10 numara olmuş
-
Helal olsun. Heykeltraş gibi kalıp yapmış . Sanki cnc den çıkmış gibi. İrfan dan sonra bir mucitimiz daha oldu.
-
kafada yan yana duran kırmızı şeritler olmamış. yapılan işçiliğe ve emeğe yakışmamış hocam. boyama işini tasarımdan anlayan bir arkadaş yapsa fuara konulacak motor.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)