Yapmış olduğum Airbrush projeler...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çalışmaların çok güzel. Harika...
-
-
Çok başarılı çalışmalar. Çok beğendim.
-
Hocam maşallah elinize kolunuza yüreğinize sağlık harbi çok beğendim
-
Yapmayın şöyle paylaşımlar,elimi kolumu kırasım geliyor..
-
Bunlar harika çalışmalar. Çok beğendim. Kaskıma bir çalışma yaptırmak isterdim. Bunların yurt dışına satmanın yolları olmalı. Sanat ihraç etmek en güzel gelir kaynağıdır.
-
-
-
-
Elinize sağlık hatta elinizi öpmek geldi içimden sanatınız güzel inşallah daha güzel daha büyük işler sizi kovalar saygılar.
-
mesele sadece yetenek değil, fikirlerde çok güzel. Tebrik ederim.
-
-
Çok güzel çalışmalar. Üstad bir kaska airbrush un maliyeti nekadardır bir bilgilendir bizi yaptırmak isterim şahsen
-
Selam..
Şİmdi kask airbrush yaptırıldığı zman hem çok şık ,hem daha da sağlam ve de kişiye özel oluyor. Oval ve küre biçiminde olduğu için üğzerine resim yapmak ve uygulamaları oturtmak takdir edersiniz ki çok zor ve uğraşı özelliklede dikkat gerektiriyor. Kısacası işciliği çok fazla.
EE şimdi Adam geliyo " abi benim bir portremi kaska çizermisin kaça olur bu dediğinde adama 400 tl dedim mi.."- naaptın usta kaskın kendisi 50 tl. " deyip bizi kötülüyor. Halbuki o kaska harcanan emek, zaman işciklik o 50 tl lik kaska değer katıyuor. Üstelik dünyada eşi olmayacak bir kaska sahip olabileceğini bilmediği için kask airbrush pek yapmıyorum. Fiyatı uçuk geliyor millete. Yalnız şöyle söyleyeyim. 200 tl den başlıyor en dandirik desenli kask airbrushlar. Resimin zor luk derecesi artıkca işcilik arttıkca fiyatıda artıyor.
-
bu da alternatif bir uygulama
hem daha ucuz. hem de sökülebilir.
orjinal boyaya zarar vermez. orjinal boyayı korur
adı folyo kaplama. reklamcıda yaptırılır.
metrekaresi 30 tl. kendim kaplarım diyenler için m2 si 15 tl civarı
https://www.youtube.com/watch?v=IzOW0PEiXAM
airbruşın yerini tutmaz
-
Mükemmel dostum en son almanyada ustaların çalışmaları görmüştüm ve içimden TR de niye yok diye geçirmiştir. Fakat seni görünce dedim tamam adam aşmış süper tebrik ederim telini yazarsan seninle iletişime geçmek isterim. Eline sağlık! !!
-
Aynı şey değil...Airbrush ta el işciliği var.. onu değerli yapanda odur zaten..Tabi bir alternatif..
-
çok iyi çalışmalar. tebrikler.
-
Moderatör
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)