Suzuki GSX-R600 20th Year Edition Boya Düzeltme ve Boya Koruma
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eline sağlık cillop gibi olmuş valla...sezon başı motoru alıp gelecem yanına
-
MaşAllah Allah kaza bela vermesin ben bayılıyorum bu motora harika bir motor birde ne güzel çekmişin ayriyeten mis gibi olmuş motor 3-4 kez baktım resimlere maşAllah diyelim tekrar
-
yaw hocam bende ankara dayım sanayi de arkadaş vardı arkadaş motora pasta cila attı makina ile depo nun cover üst tarafında azıcık boya beyazladı mekan tam olarak nerde bende gitsem de motora bi el atsak k7 gsxr 600
-
elinize sağlık, ön far temizleme olayınıda yapsaydınız tam olucakmış.
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
yaw hocam bende ankara dayım sanayi de arkadaş vardı arkadaş motora pasta cila attı makina ile depo nun cover üst tarafında azıcık boya beyazladı mekan tam olarak nerde bende gitsem de motora bi el atsak k7 gsxr 600
üstad bu uygulamalar bilmeyen ellerde bir kabusa dönüşebiliyo...berkay'ın bu işi tam anlamıyla layığıyla yaptığını düşünüyorum...
-
erro adlı üyeden alıntı
üstad bu uygulamalar bilmeyen ellerde bir kabusa dönüşebiliyo...berkay'ın bu işi tam anlamıyla layığıyla yaptığını düşünüyorum...
arkadaş dedi oo motor kırmızıymış gel bi pasta cila atayım dedi valla çok haklısınız sizde ankaradaymışsınız ankara ekibi toplanırsa bi gün gösteirirm belki akıl verecek yardım edecek çıkar
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
arkadaş dedi oo motor kırmızıymış gel bi pasta cila atayım dedi
valla çok haklısınız sizde ankaradaymışsınız ankara ekibi toplanırsa bi gün gösteirirm belki akıl verecek yardım edecek çıkar
ankara ekibi her çarşamba toplanıyor...mt ankara sayfasına az önce tekrar duyuru yapmıştım ben..bu akşam müsaitsen gelirsin..berkay bu akşam gelmese bile yine bu işlerden anlayan kankisi muhtemelen gelecek...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)