Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki GSX-R600 20th Year Edition Boya Düzeltme ve Boya Koruma

REKLAM ALANI

Sevdiğim bir abimin çok sevdiğim motoruna bakım yaptık

Sonax Turuncu şampuan ile yıkamanın ardından, jantları ve motor kısımını Meguiar's Superdegreaser ile temizledim.
    Boyalı aksamları Scholl S3 ve Polishing Ped kullanarak çiziklerden arındırdıktan sonra Scholl S30 ve finishing ped ile parlattım.
    Koruma için AutoGLYM HD wax uygulayıp bir saat kadar sonra Chemical Guys V07 uygulayarak parlaklığı biraz daha artırdım.
    Plastik aksamlarda Adam's VRT kullandım. Jantlara da AutoGLYM HD Wax kullanarak işlemleri bitirdim..
    İyi seyirler..

DBY Detailing Sundu
    karacabeg bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    eline sağlık cillop gibi olmuş valla...sezon başı motoru alıp gelecem yanına

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    MaşAllah Allah kaza bela vermesin ben bayılıyorum bu motora harika bir motor birde ne güzel çekmişin ayriyeten mis gibi olmuş motor 3-4 kez baktım resimlere maşAllah diyelim tekrar

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    yaw hocam bende ankara dayım sanayi de arkadaş vardı arkadaş motora pasta cila attı makina ile depo nun cover üst tarafında azıcık boya beyazladı mekan tam olarak nerde bende gitsem de motora bi el atsak k7 gsxr 600

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elinize sağlık, ön far temizleme olayınıda yapsaydınız tam olucakmış.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw hocam bende ankara dayım sanayi de arkadaş vardı arkadaş motora pasta cila attı makina ile depo nun cover üst tarafında azıcık boya beyazladı mekan tam olarak nerde bende gitsem de motora bi el atsak k7 gsxr 600
    üstad bu uygulamalar bilmeyen ellerde bir kabusa dönüşebiliyo...berkay'ın bu işi tam anlamıyla layığıyla yaptığını düşünüyorum...

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad bu uygulamalar bilmeyen ellerde bir kabusa dönüşebiliyo...berkay'ın bu işi tam anlamıyla layığıyla yaptığını düşünüyorum...
    arkadaş dedi oo motor kırmızıymış gel bi pasta cila atayım dedi valla çok haklısınız sizde ankaradaymışsınız ankara ekibi toplanırsa bi gün gösteirirm belki akıl verecek yardım edecek çıkar
    erro bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş dedi oo motor kırmızıymış gel bi pasta cila atayım dedi valla çok haklısınız sizde ankaradaymışsınız ankara ekibi toplanırsa bi gün gösteirirm belki akıl verecek yardım edecek çıkar
    ankara ekibi her çarşamba toplanıyor...mt ankara sayfasına az önce tekrar duyuru yapmıştım ben..bu akşam müsaitsen gelirsin..berkay bu akşam gelmese bile yine bu işlerden anlayan kankisi muhtemelen gelecek...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)