Yaparmıyım diye düşündüm sıkıntıdan koldan vites yaptım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Önce güvenlik derim... Allah korusun düştüğün zaman o şey kılıç etkisi yaratabilir....
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
o kolu sola yada sağa çekince ( arabada vites kolunu sağa yada sola itip vitesi atmak için yaptığımız hareket) debriyaj haladını çekse...
ileri geri yapınca da vitesi atsa... böyle birşey mükemmel olabilirdi...
hadi böyle birşey bekliyorum... irfan emmiiiii
-
Kocaeli İl Temsilcisi
ferhatkars adlı üyeden alıntı
o kolu sola yada sağa çekince ( arabada vites kolunu sağa yada sola itip vitesi atmak için yaptığımız hareket) debriyaj haladını çekse...
ileri geri yapınca da vitesi atsa... böyle birşey mükemmel olabilirdi...
hadi böyle birşey bekliyorum... irfan emmiiiii
şu an enerjimi daha gerekli yerlere harcamam gerekli yani can sıkıntısı olsa ortaya neler çıkar kimbilir ama ,bu geçtiğimiz yazın başında hava aracı procemi hayata geçiremedim ve bu yazın başında amacım kısmetse kuşu uçurabilmek
araya inazuma, sym wolf çanta ve koruma demiri üretimi girince mecburen paramotor olayını ertelemek zorunda kaldım , şu an kawasakı er 5 için çalışmam var 1 aylık bir istirahat banada iyi gelecek , istirahat dediğim benim için sıkıştırmadan keyfi çalışma , bu arada paramotoru tamamlayacağım inşallah
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
kusura bakma ama çok saçma bir şey olmuş bende düğmeyle otomatik geçen bir sistem diye düşündüm. Hindistan gibiyiz ya ))
-
özürü ( özürlü ) olan kullanıcılar için gerekli bir icat. motorun altından sağ tarafa geçirilirse daha kullanışlı olur.
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
şu an enerjimi daha gerekli yerlere harcamam gerekli
yani can sıkıntısı olsa ortaya neler çıkar kimbilir ama ,bu geçtiğimiz yazın başında hava aracı procemi hayata geçiremedim ve bu yazın başında amacım kısmetse kuşu uçurabilmek
araya inazuma, sym wolf çanta ve koruma demiri üretimi girince mecburen paramotor olayını ertelemek zorunda kaldım , şu an kawasakı er 5 için çalışmam var 1 aylık bir istirahat banada iyi gelecek , istirahat dediğim benim için sıkıştırmadan keyfi çalışma , bu arada paramotoru tamamlayacağım inşallah
er5 için ne yapacaksın abi... belki er5 alabilirim de...
alacağım motorda fabrika çıkışlı, koruma demiri namına hiç birşey yok...çanta demiri de yok...
kolay gelsin abi....
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
öyle deme kanka..
yıllar öncesinden tanıdığım bir abimizin bir ayağı kasıktan yoktu..kinetic honda kullanıyordu..
felçli olan bir diğeri 3 tekerli mobilet icadı bişey..
özür beyinde olmadıkça azim herşeyin üstesinden gelir...
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
er 5 güzel makina safkan capon fiyatlarıda iyi , er 5 için koruma demiri ve arka çanta demiri üreteceğim ama ilk etapta çok adetli düşünmüyorum maksimum 10 adet elimde çeşit olsun diyerekten
ardından honda varedoro 1000 için kolları sıvayacağım , piyasada var ama fiyatlar el yakıyor , yani mevcut piyasada olmayan ve aşırı pahalı olan koruma demirlerini üretip , markalı ürünler kalitesinde üretim yapmayı düşünüyorum, suzuki inazuma ve sym wolf kullanan arkadaşların işi tamam bakalım nasip kısmet ama er 5 e yakın zamanda başlamayı düşünüyorum ..
burdaki er5 fiyatları hiç iyi değil abi... 2002 model olanı 12000 tl... zaten ondan başka da yok... 1 tane er5 var...
2 yada 3 tane cbf500 var....onlar da 5000 stg... ben er5i almasam da şuan kullanan arkadaşıma söylerım... %51 alır
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
öyle deme kanka..
yıllar öncesinden tanıdığım bir abimizin bir ayağı kasıktan yoktu..kinetic honda kullanıyordu..
felçli olan bir diğeri 3 tekerli mobilet icadı bişey..
özür beyinde olmadıkça azim herşeyin üstesinden gelir...
abi bizim köyde azim diye birisi vardı... 12-13 yaşlarımda 3 arkadaş bahçelerindeki havuza taş atıyorduk... bizi yakaladı orda... havuza girip taşları temizletti sonra da ıslak ıslak bize bir kamyon zopa atmıştı...o günden beri aklıma geldikçe ona küfür ederim... gene anılarımı canlandırdın...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Discovery de OCC yapiyor uzerine minik bir manet koyup debriyaj telini de bagliyor. Hem debriyaja basip hem vites atiliyor. Biraz arastirip kopyalayabilirsin umarim bu bir baslangic olur devami gelir
-
yok la sadece aklıma geldi yazdım öllesine işte..
laf olsun diye yani...
-
Serk21 adlı üyeden alıntı
Discovery de OCC yapiyor uzerine minik bir manet koyup debriyaj telini de bagliyor. Hem debriyaja basip hem vites atiliyor. Biraz arastirip kopyalayabilirsin
umarim bu bir baslangic olur devami gelir
hero puch ların vitesleri öyle... debriyaj ve vites kolda... ama sadece 2 vites var
-
ceyceypad adlı üyeden alıntı
reno 12 vitesi olsaydı
Ahhahaha buna çok güldüm :-)))
-
irfan ustam bir sürü engelli motor sevdalısı arkadaşlar var. bu konuda en güzel kullanıcıda dondurmam kaymak filmindeki mobilet kullanıcısı. onun gibi neleri var.
bizim buralarda engelli motorcu arkadaşların geneli yana kayık ( sepet ) taktırır. vitesleride arkadaşın yaptıgı gibidir. duruma göre depraj sağ elciye aldıranda oluyor. gaz telini cikleye baglatıp baş barmagı ile motor kullananda var. ama kızdıgım bir konu var kask takmıyorlar.
-
bunu yapmaya başlamam için önce bi virago 250 almam şart onuda alıcak param yok :D bi custom bobber yapma hayalim var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)