bazı fotolarda aşırı parlak siyah bazı fotolarda mat siyah.
eger mat siyah gibi görünüyorsa gerçekten güzel. Bence başarılı olmuş.
Bu işi profosyonel olarak para kazanmak içinmi yapıyorsunuz yoksa hobi amaçlımı ?
Maliyeti ne kadar hangi ildesiniz bu gibi bilgileri paylaşırsanız konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara daha açıklayıcı olur.
Doktor gelmeden kaskımı çıkarmayın stickeri çok estetikmiş onu çıkarmayaydınız sakldklasdkl
Aşırı parlak olanlar plasti-dip uygulamasından hemen sonraki fotoğraflar. İlk sıkıldığında o şekilde parlak oluyor daha sonra kuruyunca matlaşıyor. Bu işi profesyonel olarak yapıyorum aslında ama hobi olarak görüyorum Plasti-dip kaplamanın maliyeti şöyle, bir kutu plasti-dip yaklaşık 60tl. Başka bir maliyeti yok.
berkay kareş eline sağlık
bi kutu boya 60 tl demişsin bir kutu boya ile ne kadar bir yer boyanıyor acaba
veya kaç metrekare
Tesekkur ederim. Bir kutu plastidip ile bir kaski 5 kat kaplayabiliyorsunuz. Zaten 4 kat uygulamayinca tam olarak randimanli olmuyor. Kat sayisi az olunca kaplamayi sokerken parcalaniyor. Ama kat sayisi cok olunca sokmesi cok kolay oluyor.
bence plastidip hakkında kısa bir açıklama gerekiyor
zira herkes ne olduğunu bilmiyor olabilir.
plastidip bildiğiniz plastikten yapılmış boyadır
sıvı plastik diyebiliriz belkide
kullanımı çok pratiktir ve boyacı olmanız gerekmez
attıktan sonra bakarsınki mükemmel prüzsüz durumda
en büyük avantajı
istediğin zaman sökebilirsin (soyarsın), alttaki boya aynen geri gelir
youtubede birçok video var, nasıl basit bir şekilde sökülüyor görebilirsiniz.
gerçek boya kadar dayanıklı değil
normal boya atarsın, darbe almasın 10 sene birşey olmaz
bu öyle değil, geri dönüşü olduğundan daha hassas diyebiliriz
mesela mazotla yada sentetik tinerle falan silemezsiniz gibi...
Bazen işlev için görsellikten feda etmek gerekiyor. Şimdi 213 km hızla giderken fotoğraf çekmeye çalışan bir motosiklet sürücüsü düşse ve hayatta kalsa yoldan geçen bilinçsiz vatandaşlar hava alsın düşüncesiyle kaskı çıkarmaya çalışabilirler bu da kalıcı felçlere hatta ölümlere sebep olabilir. Çok güzel düşünülmüş bir şey bence.
Berkay'ım kirlenince silmesi zor olacak kanımca :( Benim arabada kapı direklerine yaptım. Kir emebiliyor. Ancak üzerine Meg.Trim det. sürdüm. Matlığı pek bozmadan kaygan ve güzel bir katman old...
Evet kirlenince silmek biraz zor ama bu konuda yapabileceğim bişey yok malesef İyi ihtimalle sprey bişeyler sıkıp silmek çözüm olabilir. Sonuçta zaten kalıcı bir uygulama olmadığından ilerleyen zamanlarda çok kirlenirse sökülüp yenisi yapılabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)