Aradığımı bulamayınca kendim imal ettim =)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
teşekkür ederim =) ya aslında tırtılda sorun yokta resımlerde öyle cıkmıs nedense çekerken bolca yağ döktüğüm için pirinç talaşları gözenekleri dolduruyo ondan öyle çıkmış temizleyince gayet tatmin edici bi yüzey çıktı :D polisaj konusndada hemfikiriz ama şimdilik biraz böyle kullanıp sıkılınca parlatıcam :D yeni elcik almış gibi hissederim belki :D
-
çok güzel olmuş eline sağlık
-
elinize sağlık güzel ürünler
-
-
elinize sağlık abicim... kendi işini kendi yapanları hep taktir etmişimdir...
-
ellerine sağlık maşallah diyebiliyorum sadece ....
-
elinize sağlık bi dünya paraya satılan bir çok şeyin aslında daha uygun ülkemizde yapılabileceginin bizim ustalarımız istese en kıral motoru üretir dedirtiyor fotolar
-
Hocam ellerine sağlık çok şık bir çalışma olmuş... işin içinde emek ve alın teri olunca daha bir başka oluyor tabiki...
Hayırlı Bayramlar....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
valla helal olsun üstad , sadece emek deyip geçmek olmaz , çünki emekten başka şeylerde konuşmuş olayda , 10 numara bir iş olmuş ,insanın kendi işini kendisinin görmesi gibi tatlı bir şey yok gerçekten , eline koluna sağlık. çok güzel olmuşlar.
-
emeğe saygı güzel olmuş güle güle kullanın...
-
guzel yorumlarınız için cok saolun arkadaşlar. gerçektende kendi ürettiğiniz ve güzel iş gören şeyleri kullanmak kadar haz veren başka bişi yok benim için yakında daha guzel el emeği parçalarla aranızda olacağız ben ve viragom
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
arkadaslar forumda yenı oldugum için kurallarıda tam bilmiyorum acaba bu konunun linkini "kendin yap" bölümünede açsam sorun olurmu bilgisi olan varmı ?
-
-
İzmir İl Temsilcisi
çok güzel bir çalışma seri üretime bile geçebilirsiniz ilgilenen aynı model chopper sürücüsü elbet olacaktır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
mtbiker adlı üyeden alıntı
guzel yorumlarınız için cok saolun arkadaşlar. gerçektende kendi ürettiğiniz ve güzel iş gören şeyleri kullanmak kadar haz veren başka bişi yok benim için yakında daha guzel el emeği parçalarla aranızda olacağız ben ve viragom
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
arkadaslar forumda yenı oldugum için kurallarıda tam bilmiyorum acaba bu konunun linkini "kendin yap" bölümünede açsam sorun olurmu bilgisi olan varmı ?
modarötör arkadaşlar uygun yere taşıyacaklardır sıkıntı olmaz
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Güzel çalışma elinize sağlık..
-
işcilik güzel. tarz güzel ama kanaatimce parlak nikelaj ağırlıklı motora sadece elcik ve ayakların sarı olması biraz uymamış gibi
beyaz nikelaj olarak tasarlasaydınız birde
-
bende bunları imal ettim piyasada 250 tl civarı bir fiyatı var ben 20 tl ye hallettim alüminyum malzemeden mermi kovanları kurusıkı kovanı barutunu boşalttım ama kapsüller patlamamış üzerine vernik attım kararmasın diye
[IMG][/IMG]
---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:30 ----------
[IMG][/IMG]
-
@mtbiker yukarıdan aşağıya vede aşağıdan yukarıya baktım fark göremedim.
10 numara bir çalışma, 10 numara fotoğraflama ve 10 numara bir paylaşım olmuş emeğinize ve klavyenize sağlık. çok hoş olmuş Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
@ufukk senin çalışma da yabana atılacak bir çalışma değil gayet hoş ve güzel. ellerine sağılık. paylaşım için teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)