Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Aradığımı bulamayınca kendim imal ettim =)

REKLAM ALANI
    TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yok artık diyorum :D
    mtbiker bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

emeğine sağlık ufuk çok profesyonel olmuş valla =) ya krom herkeste heryerde var bu renk motorumun yeşili ve krem rengıyle cok uyumlu oldu yada en azından benım göz zevkıme aşırı hitab etti =) apayrı bi zevk alıyorum şu an motoruma binerken hatta =)) ama tabiki kromun herzaman başımızın üstüne yeri vardır :D Bu arada özel olarak isteyen arkadaşlara istedikleri desenlerde ölçülerde imal edebilirim iletişime geçmeniz yeterli =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

ufuk aluminyum malzeme zamanla kararma vs. yaptımı acaba bende alumınyum versiyonlar üretmeyi düşünüyorum ama zamanla elledikce kararma falan yaparmı diye düşündüm

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    mtbiker ve ufuk güzel iş çıkarmışınız tebrik ederim önemli olan kendiniz yapmanız,parayı verip almak kolay düşünüp emek harcamanız en pahalı malzemeden daha kıymetlidir. heralde tornacısınız isterseniz motoru bile yeniden dzayn edersiniz.meslektaşınız bir abiniz olurum heralde 1972 yılında sanat okulunda atelye şefinden gizli olarak harley bisikletimi amarsitörlü yapmıştım.Otarihlerde bisikletlerde öyle bir şey düşünülmezdi bile.Hala kendi motoruma bir torna bulsam bir şeyler yaparım.en son koruma demiri yaptık bir hemşerimle. İstanbul daysanız HAREM GARAJ A BEKLERİM.
    ufukk ve mtbiker bunu beğendiler.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Tebrikler ayriyeten yetenek dedikleri bu olsa gerek
    mtbiker bunu beğendi.

darpgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    tebrik ederim harika olmuş .
    mtbiker bunu beğendi.

ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı mtbiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emeğine sağlık ufuk çok profesyonel olmuş valla =) ya krom herkeste heryerde var bu renk motorumun yeşili ve krem rengıyle cok uyumlu oldu yada en azından benım göz zevkıme aşırı hitab etti =) apayrı bi zevk alıyorum şu an motoruma binerken hatta =)) ama tabiki kromun herzaman başımızın üstüne yeri vardır :D Bu arada özel olarak isteyen arkadaşlara istedikleri desenlerde ölçülerde imal edebilirim iletişime geçmeniz yeterli =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

ufuk aluminyum malzeme zamanla kararma vs. yaptımı acaba bende alumınyum versiyonlar üretmeyi düşünüyorum ama zamanla elledikce kararma falan yaparmı diye düşündüm
    alüminyum kararma değilde, polisajla parlattığımız zaman nikelaj tadı veriyor fakat zamanla matlaşıyor ve gri krom rengi alıyor, motoru fazla kullanmıyorsanız bu başınıza gelebilir, ama düzenli kullanılıyorsa eldiven sürtünmeyle polisaj etkisi yapıyor, ben motoru haftada bir kullanıyorum, elcikleri 8 ay kadar önce yaptım ve ilk günkü gibi

---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mtbiker ve ufuk güzel iş çıkarmışınız tebrik ederim önemli olan kendiniz yapmanız,parayı verip almak kolay düşünüp emek harcamanız en pahalı malzemeden daha kıymetlidir. heralde tornacısınız isterseniz motoru bile yeniden dzayn edersiniz.meslektaşınız bir abiniz olurum heralde 1972 yılında sanat okulunda atelye şefinden gizli olarak harley bisikletimi amarsitörlü yapmıştım.Otarihlerde bisikletlerde öyle bir şey düşünülmezdi bile.Hala kendi motoruma bir torna bulsam bir şeyler yaparım.en son koruma demiri yaptık bir hemşerimle. İstanbul daysanız HAREM GARAJ A BEKLERİM.
    Ankara ostimdeyim ,10 liralık parçayı 100 liraya bile imal etsem kendim ürettiğim için çok haz duyuyorum ve zevkle yapıyorum, imal ettiğim parçaya önce kendim aşık oluyorum sonra başkaları
    ostimde kardeşim büyük bir dişli fabrikasında çalışıyor tornacı, bende başka bir firmada frezeciyim kardeşimin patronu geldi sağına soluna baktı elciklerin, gavur yapmış dedi abi müslümanız elhamdülillah dedik, ya kardeşim kusura bakma ben orjinal sandım dedi baya bi mutlu oldum, bu adam bunu beğeniyorsa
    mtbiker bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda cbr125
    kusursuz olmuş yalnız bunlar
    mtbiker bunu beğendi.

cem_bloodz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa250, CGL2003, CGL2005, GT250, Bajaj, YBR
    mükemmel bi işçilik var ama BENCE metal tutma kolları çok kötü bi fikir bendede var geceleri soğuktan gidonu tutmak istemiyorum :D buzzz

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    İkinizinde çalışması süper. İnsan kendi işini kendi görünce daha bir tatlı daha güzel ve daha değerli oluyor Ama ufukk un ki daha yaratıcı olmuş onu daha çok beğendim

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    İki çalışmada harika olmuş. Elinize sağlık arkadaşlar. Bu tür çalışmaları hep görmek dileğiyle.

Motosikleti
    kymco venox
    merhaba arkadaşlar hazır konu açılmışken kendim imal ettiğim parçaları da konuya eklemek istedim
    motorumu ikinci el aldım aslında şahsen orijinal seven birisiyim fakat motosiklet parçalarının anormal pahalı olması sebebi ile orjinal eksoza 800$ vermek pek mantıklı gelmiyor, hazır elimizden bir şeyler geliyorken, imkanlar dahilinde uğraşıyorum ve yaptığım işi önce kendim beğeniyorum
    vel hasıl kelam motosikletimin ilk sahibi güzel ses alabilmek için eksozu kestirmiş ses güzel, fakat görüntü kötü;
    [IMG][/IMG]

ve görüntüyü düzeltebilmek adına yaptığım çalışma

[IMG][/IMG]
    Pasali1921, Bobbers20 ve cem_bloodz bunu beğendiler.

elinize sağlık =) bu arada venox a ayrı bi hayranım ama artık gelmiyor oluşu kötü :/

Motosikleti
    kymco venox
    mtbiker hocam senin konuyu sahiplenmiş gibi oldum kusura bakma
    zaten venox un getirilmemesinin sebebi pahalı olması
    ona verilecek parayla 2. el 650 lik makina alınabilmesi
    bu gün gelse o fiyatlara yine fazla satışı olmaz

Yok ya ne demek . Haklisin ya fiyat biraz uçuk bende ilk zamanlar 250 lik biseyler bakiyodum ama isi bilenler o paraya git guzel 2.el bi japon al dedi bende oyle yaptim iyide oldu

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)