Herkezin evinin bir köşesinde bira fıçısının var olduğunu varsayarak,bu dökümanı hazırladım
Umarım yapıcak olan arkadaşlara iyi bir klavuz olur
Alevlerin çıktığı delikleri 2 mm matkap bulamadığım için,akıllı alçıpan vidası ile açtım
Daha sonra bu alevlerin üzerine 3 mm kalınlığında bir saç levha geliyor,bükümlü.
Hem pişecek malzeme ateşi görmüyor hemde aşağı damlayan yağların alev alması engellenmiş oluyor
Fotoğraflamayı unutmuşum
Derecemiz orjinal alaman malı, fiyat olarak bayağı bir değerli ,1-2 adet barbekü satın alır herhalde
160 derece sıcaklığı gördü
Ramazan dolayısı ile daha kullanmadım,kısmetse bayramda
(Bira kokusu ile harmanlanmış et ramazan ayında yanlış olur)
.