sanat eseri valla : elinize sağlık, bol bol barbeküler yapmaya
sanat eseri valla : elinize sağlık, bol bol barbeküler yapmaya
Eldeki atıl malzemeyi değerlendirmek için ideal bir çalışma olmuş.kurulma mantığı İşçilik temiz , kullanımı pratik. Kısaca 10 numara icat.Ellerinize sağlık.
Ancak bir kaç kullanımdan sonra iyice rengi atacaktır diyede düşünüyorum.
eline sağlık çok çok güzel olmuş
naçizane bir fikrim var tabi kabul edersen
içine sac levha ve tel koyacağına 1 cm kalınlığında granit veya mermer yaptırırsan daha bir güzel olur diye üşünüyorum
biz buralarda mermer altına ateş yakıp o şekil pişiriyoruz genelde hem et yanmıyor hem acayip lezzetli oluyor
güzel olmuş ama hassas bir kesim bund pişmiş eti yemez daha önce içinde alkol muhafaza edildiği için
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Herkeze tek tek teşekkür ederim beğendiğinize memnun oldum
Fıçıyı ortasından kesmememin nedeni mangal yaparken rüzgardan etkilenmemesi içindir,hem büyük keapak yerine her defasında ufak bir kapağı kaldırmak daha basit,
Evet haklısınız odun ateşi ile pişen etin tadı daha bir güzel,istenildiği an buna çevrilebilir hiçbir değişikliğe gitmeden,
Lav taşıda kullanılabilir tasarıma hiçbir etkisi yok,alevin üzerinden saç levhayı alıp lav taşını koymak kafi gelir
Tayfur bey ben sizin bahsettiğiniz mermer olayını çok denedim fakat her defasında mermer çatladı,sanıyorumki mermerin altını ve çevresini boşluksız desteklemek gerekiyor
mehmettayfur bey sağolun kömürle çalışmadığı için o kadar dumana mağruz kalacağımı zannetmiyorum,baca şimdilik dursun
Bu arada bu fıçılar paslanmaz üzerindeki yazılara bakılırsada alaman malı senelerce paslanmadan kullanılabilir,göm toprağa torununun torunu kullansın
Siz Topraga Gömmeyin, Allah Muhafaza Biri Gelir Deşer Meşer, Yatarsınız İki Müebbet.
Polis kazı yapıp tutanak tutar birde fezleke yazar kiiiiiiiiii.
Savcı anlamaz anlamadığını belli etmemek için aynen dosyaya koyup tutuklama talebiyle hakime gönderir,
Hakim ise bunca adam bir olup dosya yazmış, bir bildikleri vardır elbet, ses çıkarma sisteme uyalım der.
YAZ KIZIM TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA BLA BLA BLA.
İnsan hayatı, hakkı, hukuku nedir ki,
Yaz kızım dosyanın bilir kişiye gönderilmesine............
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Etin alevi doğrudan görmemesi gerekir.Sabitlenen ızgaranın üzerine lavtaşı onun üzerine tekrar bi ızgara daha olursa tadından yenmez.
Sagolsun arkadaşlar önermişler.Okumaya üşenmiştim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)