acill alt motor takımı yapıcam bilgi eksikliğim var cbf
Reklamlar
-
abilerim merhaba konuyu yanlış yerde açtıysam çok özür diliyorum benim sorunum ben cbf 150 motoru topluyorum bir sitede karbüratörlü falan komple 600 tl ye satıyorlardı ama ben gerçekten titizim mesela o adam motoru 5.yılda bitirdiyse ben 15 yılda bitiririm neyse abilerim parçaları araştırdım şimdiden galiba ii yol kat ettim bu forumdan olan bir kişi bana sizin yardım olacağınızdan bahsetti bu yüzden bende şans eseri görmüş oldum neyse motorda kullanılacak olan parçalardan şunları biliyorum, birde temel eksiklerim olablir motorla ilgili kusura bakmayın
malzemeler
-(cbf 150)
debriyaj taşı komple
şanzıman dişli seti
yağ pompa dişlisi
silindir sibobu
marş motoru
krank mili
irudyum buji ngk
karbüratör
benzin musluğu
yağ pompası
yağ pompa yatağı
karbüratör manifoldu
eksiklerime yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler, ramazan bayramınızı kutlarım, iyi günler
Reklamlar
-
dostum ben tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım...
senparcaları tanımakmı istiyorsun.
-
abi ben sana uzunca anlatayım, ben el yapımı utv yapıyorum bütün malzemelerim hazır sahibinden.com'da 2008 model cbf 150 motorunu'nu 600 tl'ye satıldığını gördüm.
Ama ben gerçekten titizlik konusunda level atlamış durumdayım, bu yüzden bir kaç kişi motor toplayabileceğimi söyledi, NE kadar doğrudur bilemem.
Bende bu yüzden cbf 150 motorunu topluyorum bu motor toplama konusundada pek bilgim olmadığındanda yani ne malzemeler kullanılır gibisinden pek bilgim olmadığından size danışmakta çare buldum İNŞALLAH MOTORU SİZ BİLGİNLER SAYESİNDE TOPLARIM İYİ GÜNLER
-
Piston-segman , gömlek , full conta seti aklıma gelenler (eksiklerinden) bunlar . Ama illaki bir sürü ıvır zıvır eksik çıkıyor toplamaya başladığın zaman . Daha önce hiç vitesli motor toplamadım . Sende iyi cesaret var , İnşallah başarırsın . Allah yardımcın olsun .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)