CG Modellere uyumlu CAFE RACER parçaları sadece montelemek kalıyor
Reklamlar
-
S.A ARKADAŞLAR CG MODELLERİNE UYUMLU CAFE RACER PARÇALARI MEVCUTTUR TAMAMEN EL YAPIMIDIR SIRADAN BİR KÖYLÜ MODELİNİ MÜKEMMEL GÖRÜNÜMLÜ BİR RACER A ÇEVİREBİLİRSİNİZ KESİP BİÇMEK YOK PARÇALAR TAMAMEN UYUMLUDUR PARÇALARIMIZ: GENİŞ DEPO DEPO KAPAĞI ŞAMANDIRA BENZİN MUSLUĞU KOLTUK VE KOLTUK SABİTLEME DEN OLUŞMAKTADIR PAKET İÇERİĞİ 250 TL DİR İSTEYENLERE TEK KOLTUK TA TEMİN EDİLİR İRTİBAT TEL : 0506 653 25 22 İLGİLENENLERE MÜKEMMEL FIRSAT FARKINIZ OLSUN İSTİYORSANIZ BU FIRSAT KAÇMAZ...
Reklamlar
-
bari örnek resim de yükleseydiniz de neye benziyor anlasaydık
konu böle cok havada kalmıs
-
Aynen resim neden yokki ?
-
Bi tane resim olmadan burdan kim nasıl sipariş versin veya ilgilensin ki. Fiyat yazıncaya kadar neye benzediğini insanların görebilmesi için resim eklemeniz gerekli diye düşünüyorum...
-
Arkadaşlar açtığım başlığın altına fotograf ekleyemediğim için fotoğraf atmamıştı profilimin içinden bakabilirisiniz
-
resimleri ben aktarayım buraya
-
MZ deposuna benziyor sanki
-
Aynısı fakat mz depolarında benzin şamandırası bulunmaz resimdede göründüğü gibi şamandıralı bir depo:-)
-
ön çamurluğun fiyatı nedir?
-
27 Temmuz 2013, 06:01
-
27 Temmuz 2013, 11:40
Deponun şamandıralı olması önemli değil.O depo kesinlikle motorun güzelliğini mahvetmiş.Cafe racer tarzı motorlarda şasinin üst kısmında düz bir simetri vardır.Depo,sele tek bir cizgi üzerindedir.Gidon olarak daha alçak olmalı mesela M gidon veya amortisörlere takılan gidonlar olabilir.http://www.motorbisikletim.com/stati...siyon04060.jpg Orjinal deposu daha güzel durur.Orjinal deposuna diz dayamak için iç bükey şekil verebilirsin.Biraz itina edersen güzel birşey çıkar...
http://i1298.photobucket.com/albums/...psd50df53b.jpg
http://www.pipeburn.com/storage/Hond...=1277121747538
-
27 Temmuz 2013, 12:29
cafe racer seven vede cg den cafe yapmayı dusunen bırı olarak bence zorla cafe olmaya calısan motora benzemıs kolduk yıne neyse ama depo uymamıs artı jantlar gıdon egzost alakasız kalmıs
-
30 Temmuz 2013, 15:51
Arkadaşlar resimler temsiliydi sadece depoyla koltuğun nasıl durduğunu göstermek amacıyla yüklemiştim zatende depoyu mz 301s kullanan bir arkadaşa sattım şamandıralı olduğu için gösterge takabilmek için aldı ayrıca cafe racer motorsikleti hakkında bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim lakin adan z ye cafe racer dediğimiz motorsikletin nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyoruz sadece gidon eksoz cant için yorum yapan arkadaşım için söylüyorum sadece depoyla koltuğun durusunu göstermek amacıyla temsili olarak yüklemiştim en kısa zamanda son fotoğrafları yüklerim sadece koltuk ve parça temin etmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim alidaylantc@gmail.com adresinden mail atarsanız gün içerisinde cevap verebilirim herkeze Teşekkürler.
-
30 Temmuz 2013, 16:00
Depo çok abartı olmuş, cafe racer'larınki daha ince olur zaten cg'nin kendi deposu cafe racer için gayet uygun.
-
30 Temmuz 2013, 16:13
mrb hocam bu kadar boktan cafe racer mı olur bunu satan kişiye sesleniyorum senin içine siniyormu bu iş gerçekten siniyormu da adamın motorunu 250 tl para alarak bu hale getirmeyi teklif ediyorsun göz var nizam var deposu zaten mz deposu koltuk desen şekilsiz şemalsiz egsoz desen 5 boy büyük tam bir enkaz
-
30 Temmuz 2013, 16:46
Arkadaşım aklından problemin mi var yoksa okuma yazman yokmu senin anlayamadım biz asıl koltuğu belirttik lakin depoda olduğu için uyumlu birlikte paylaştık almak isteyen olursa diye zaten de depoyu sattık koltuğu denediğimiz motorun üzerindeki parçalarla çok uyumlu durmadığının bizde farkındayız zaten yapacak arkadaş diğer parçalarıda değiştirdiği zaman uyum elde edecektir muhakkak ama senin elinde daha uyumlu cafe racer koltuğu mevcut ise paylaşımında bulun bizlerde görelim insanların zevkleri ve renkleri tartışılmaz diye bir şey duymadın sanırım sen biz cafe başlığı altında paylaştık evet ama asıl vurgulamaya çalıştığımız koltuğunda deponun da cg lere uyumlu olmasıydı sende haklısın tabiki bakmakla görmek arasında fark var o yüzden işine gelmeyen arkadaşlar konuyu başka noktalara çekerek yorum yorum yapmazsa seviniriz herkeze iyi günler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)