dün ilçenin çarşısında bir motor gördüm bir çoban amcanın motoruymuş deposu delinmiş galiba oda yayladan gelebilmek için pet şişeyi kullanmış o kadar sağlam yapmış ki yeni depo almadan gitti adam
[/IMG]
dün ilçenin çarşısında bir motor gördüm bir çoban amcanın motoruymuş deposu delinmiş galiba oda yayladan gelebilmek için pet şişeyi kullanmış o kadar sağlam yapmış ki yeni depo almadan gitti adam
[/IMG]
yakıt göstergesine gerek yok 2013 modellerde bile bu özellik yok :D
Amcamıza goldwing verdilerde yok evladım kalsınmı dedi.
Yokluk işte ne yapıcaksın .
şu adama hurda murda bi benzin deposu bulmak lazım. yazık benzin zaten pahalı şişe dökülür patlar bişi olur.
İmkansız yoktur biraz uğraşı vardır
helal olsun pratik zekayla işi çözmüş
Piknik tüpünde kaçak olup olmadığını kibritle kontrol eden bir milletiz ya, o yüzden yani.
en azından şehirli motorcular gibi uğraşmadan servis motorcu çağırmamış amcam bükemediğin eli öpeceksin maaşallah eline sağlık amcamın
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
bence o 2 dakikada yapılmış geçici bir depo gibi görünmüyor baya baya musluğuna kadar takmış helal olsun fakat çoook tehlikeli benzinle şaka olmaz.
bence o adamın yaşlı hasta bir eşi var sepettede onu taşıyor gibime geldi
öyleyse Allah yardımcısı olsun...
kafası zehir gibi çalışan ,ama okuyamamış ne insanlarımız var. bu amcamızda onlardan belliki.
yalnız elciklerde modifiye :D
Yarın bir gün haberlerde alev alan motosikletteki amca kurtarılamadı maalesef yanarak can verdi felan gibisinden bir haber okursak hepimizin içi sızlar yüreğimiz yanar... (ALLAH KORUSUN)
1er TL versek bırakın hacı amcaya yeni depo almayı yeni motor bile alırız...
Birileri kampanya başlatırsa seve seve yardımcı olurum maddi, manevi... (öğrenci bütçemin el verdiği kadar...)
Yolda olmak; Özgür olmaktır....
motorun herbir aksamı kendine özgü yoruma açık .. depo (orjinali de), elcikler, sepet,.. motorun markasına hakkını veriyor anlaşılan amcam, eşek niyetine kullanıyor. ellerinden öperim. anlamadığım bu depoyu dökmeden doldurabiliyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)