Sis farı montajı hakkında yardım edebilirmisiniz
Reklamlar
-
Gene far konusu ile ilgili konu açıyorum. Motorum 125zn mondial. Malum far aydınlatması berbat uzunlarda bile... Bazen farım açıkmı kapalımı diye kontrol ettiğim oluyor. Ek olarak ufaklardan sis farı montalamak istiyorum. Xenon aldım evde duruyor takmadım çok ısınıyor ve merceksiz olduğu için iyi aydınlatmayacağını söylediler. H4 ampulde far aynasını yakar dediler en sonunda bu karara vardım. Oto aksesuarcıya gidip ufaklarından sis farı almayı düşünüyorum montajında yardımcı olabilecek montajlama için gerekli parçalar nelerdir neresine montalayabilirim fikir verin nolur şu far konusundan bıktım. xenon veya h4 far demeyin ayriyetten sis farı takıcam ama nasıl olucak bi yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
oto aksesuarcılardan alacagınız sis farı size yarardan çok zarar verecektir...
çünkü akunu bitirecektir..
siz ledli sis farı alın fazla akım çekmeyelerden
-
Peki bunu nasıl bağlıycam sisteme ledli sis farı iyi aydınlatıcakmı acaba
-
reno 12 farı takın canavar gibi oluyor.
-
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Peki bunu nasıl bağlıycam sisteme ledli sis farı iyi aydınlatıcakmı acaba
http://www.msttech.biz/fotogaleridetay.asp?id=7 linkte sorunuza cevap bulabilirsiniz
-
Reno 12 farı ne kadardır problem yaşatırmı
-
02 Haziran 2013, 21:16
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Arkadaşlar bende motoruma sis farı takmak istiyorum 2 adet sis farı aldım xenon uyumlu 1çiftte xenon far aldım ampulleri deyiştirdim test etim ışığı süper ancak motora henüz bağlamadım acaba akü kaldırırmı bağlantıda röle kullanmak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum elektrikçiyim sorun yok sizlerlede paylaşacağım resimleri yüklerim.
-
eayan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende motoruma sis farı takmak istiyorum 2 adet sis farı aldım xenon uyumlu 1çiftte xenon far aldım ampulleri deyiştirdim test etim ışığı süper ancak motora henüz bağlamadım acaba akü kaldırırmı bağlantıda röle kullanmak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum elektrikçiyim sorun yok sizlerlede paylaşacağım resimleri yüklerim.
Merhaba'lar. Öncelikle Apache 2 Adet Xenon'u kaldırmayacaktır ki duyduğuma göre 1 adet'ini bile zor kaldırıyor. Ayrıca kaldırsa bile o Sis farlarının içine Xenon'u koyduğunuzda karşınızdaki kişinin halini düşebilirmisiniz? bir kendinizi koyun karşınızdaki kişinin yerine. Ama eğer mercek yaparım derseniz yapın ama bu seferde motosikletiniz kaldırmaz. Gerisi size kalmış.
-
tek xenonu denedim ana farda uzun/kısa kaldırdı güzelde oldu yalnız uzun selektörde bazen sorun çıkardı bende söktüm orjinal ampulü geri taktım.2 taneden şüpheliyim sislerim mercekli ve duvarda test ettim kısa far gibi üst taraf çizgi halinde içinde perde var karşıdakini rahatsız etmicek umarım teşekkürler elated.
-
eayan adlı üyeden alıntı
tek xenonu denedim ana farda uzun/kısa kaldırdı güzelde oldu yalnız uzun selektörde bazen sorun çıkardı bende söktüm orjinal ampulü geri taktım.2 taneden şüpheliyim sislerim mercekli ve duvarda test ettim kısa far gibi üst taraf çizgi halinde içinde perde var karşıdakini rahatsız etmicek umarım teşekkürler elated.
Önemli değil ama ben hala daha 2 Xenon'u kaldıracağını zannetmiyorum bu arada mercekli sis farı aldığınız için sizi tebrik ediyorum çoğu kişi karşısındakini düşünmez.
-
omeruby adlı üyeden alıntı
reno 12 farı takın canavar gibi oluyor.
En güzel cevap
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
bir adet bundan takacaksın TAM KAPORTANIN ORTASINA VEYA GİDONA montajlayacaksın,
En kral xenon'dan daha güzel ve beyaz ışık verecektir,
eğer düşünürsen yardımcı olurum gerek montajında gerek bağlantısında...
-
Reno 12 simetrik desenli far tası + osram silverstar 50w ampül + h4 duyu arada röle kullanmana gerek yok eski tası sök renonun tası aynı boyutta problemsiz uyum sağlar bu üçünü alıp bağlarsan çok memnun kalırsın bu şekilde 2 sene sürdüm bu motoru daha önce sis farıda takmıştım 7 km lik yolda akü bitiyordu
-
kardesım xenon senın motorunda aydınlatma yapar. mercek olmadan aydınlatma yapmaz deıyen yanlıs bılgı vermıs. mercek olmadan sadece karsındakı aracın gozunu alır. sımdı sen gıdıp aksesuarcıdan sıs farı alıyım desen ona normal olarak baglarsan akuyu yer bıtırırsın. yok ben bu ısı bılıyorum bu ısten anlıyorum dıyosan o zaman araya sıgorta baglayıp akımı duzenleyedebılırsın.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-bmw-f-1200-gs-sis-fari-4-led-li-ve-3-led-li-secenekleri-ile-151459455/detay
-
Gürcan abi'nin verdiği linkteki sis farlarından aldım 1 çift 3 led'li evin içinde denedim (9v adaptörle normalde 12v çalışıyor) ev gündüz gibi oldu resimlerini bir ara eklerim. İyi Günler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)