A'dan Z'ye 0'dan bobber adı da Biber hem de dizel
Reklamlar
-
[COLOR="Silver"]
Reklamlar
-
masallah demek istiyorum ve boyle projeleri yapabiliyo olmamiz gercekten onur verici.. Allah yolunuzu acik etsein bu projede..
-
heyecanla bekliyorum . kolay gelsin.
-
-
Ellerine sağlık; düzenli olarak konunun güncellenip güncellenmediğini takip ediyorum da; şu resimlerin boyutları çoook büyük biraz küçülterek konulursa tadından yenmez hale gelecek vallahi.
-
tinerci adlı üyeden alıntı
Ellerine sağlık; düzenli olarak konunun güncellenip güncellenmediğini takip ediyorum da; şu resimlerin boyutları çoook büyük biraz küçülterek konulursa tadından yenmez hale gelecek vallahi.
Biraz daha küçük olsa fotoğraflar daha güzel olur.Bu konuda haklısınız.Konuya olan ilginiz içinde teşekkürler.
ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
HORATIUS
-
http://www.suckindiesel.com/thingy/index.php?sid=817bf41c28318151cd01879612472a48
araştırma yaparken mutlaka görmüşsünüzdür, yine de gözden kaçmıştır diye linkini veriyorum. belki bir faydası olur.
-
Güzel calışma. Keşke. Dizel motor yerine. Benzinli. Japon. Cikma. Motor. Koysanız.
Offff. Tadın dan. yenmez güzel. Olurdu. Tek silindir. Xt 600. Gibi
-
ohoo dizel motor olursa turbo ister blow-off ister.. şaka bi yana sabırsızlıkla bekliyorum son halini..
-
crxforever adlı üyeden alıntı
http://www.suckindiesel.com/thingy/index.php?sid=817bf41c28318151cd01879612472a48
araştırma yaparken mutlaka görmüşsünüzdür, yine de gözden kaçmıştır diye linkini veriyorum. belki bir faydası olur.
Gene de teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
HELLAS adlı üyeden alıntı
Güzel calışma. Keşke. Dizel motor yerine. Benzinli. Japon. Cikma. Motor. Koysanız.
Offff. Tadın dan. yenmez güzel. Olurdu. Tek silindir. Xt 600. Gibi
Benzinli bir motordan bobber yapmak zaten olağan birşeydi.Biraz değişiklik katmak istedim.Performansı hakkında sizinle hem fikirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
cem_bloodz adlı üyeden alıntı
ohoo dizel motor olursa turbo ister blow-off ister..
şaka bi yana sabırsızlıkla bekliyorum son halini..
Bu dedikleriniz olmaz birşey değil hatta çok da güzel olur.Ekipman ve biraz da bilgi istiyor sadece.İşin ekonomik boyutunu bahsetmedim bile onu düşünsem bu işe hiç girmezdim.
HORATIUS
-
Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum.İlgi gösteren ve beğenilerini gönderen arkadaşlara teşekkür ederim.
Biraz toparlanmış hali:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Astar atılmış hali:
[IMG][/IMG]
Fotoğrafları eklemeye devam edeceğim.Saygılar.
HORATIUS
-
Saygılar bizden
-
-
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
foto foto foto
kolaygelsin...eline sağlık...
-
Mesaj gönderen,konuyu takip eden,beğenilerini gönderen arkadaşlara tekrar teşekkürler.Şimdi de biraz traktörü çalıştıralım ki kulağımızı pası silinsin tar tar tar.......
HORATIUS
-
kolay gelsin
titreşim nasıl ?
-
MOTORUN BİTMİŞ HALİNİ COK MERAK EDİYORUM VARSA DAHA ÖNCE YAPTINIZ MOTOR RESİM ATARMISINIZ TEŞEKKÜRLER.....
EMEĞE SAYGI LÜTFEN .....
KAFASI GÜZELSE DÜŞLERİN ALAYINA GİDER GÜLÜŞLERİM.....
-
Biraz daha çalıştır yahu azıcık gaz da ver arada kesmedi bizi
-
27 Kasım 2013, 15:35
hasanfuat adlı üyeden alıntı
kolay gelsin
titreşim nasıl ?
Sele de bir titreşim hissetmiyorsunuz ama üst devirlere yaklaşınca peglerde biraz vibrasyon var ama o da ayağınızı yere basınca "Dünya varmış"dedirtecek tarzda değil.Bu durum daha da iyileştirilebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
hercaiii adlı üyeden alıntı
MOTORUN BİTMİŞ HALİNİ COK MERAK EDİYORUM VARSA DAHA ÖNCE YAPTINIZ MOTOR RESİM ATARMISINIZ TEŞEKKÜRLER.....
EMEĞE SAYGI LÜTFEN .....
Motor aslıda bitti gibi ama zincir gergisinde hep sorun yaşıyorum.Yeni bir sistem üstünde çalışıyorum.Bu sefer oldu gibi.Daha önce yok ama yakında yeni bir bobber projesi var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
albaywolf adlı üyeden alıntı
Biraz daha çalıştır yahu azıcık gaz da ver arada kesmedi bizi
Sormayın egzostan gaz tahliye borusu çıktı ve oda saniyede dumanaltı fazla da duramadım anlayacağınız.
HORATIUS
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)