acaba bittimi proje son halini görmek için bende meraklandım kolay gelsin,,,
acaba bittimi proje son halini görmek için bende meraklandım kolay gelsin,,,
Ee yok mu gelişme :D bende takibe aldım :D
Döşeme yaptığım fotoğrafları bulamadım ama onları da daha sonra ekleyeceğim.Şimdi z-bar imalatına geçiyorum.
İyi ve orjinal bir görüntü için uydurma ölçüler değil,birebir olması gereken ölçüler kullanıyorum,güzelce gönyeliyorum.
[IMG][/IMG]
Elciklerin gireceği yerlerin açısı yanlış hatırlamıyorsam 13 dereceydi.Açısını ayarlayıp oynamaması için sabitliyorum.
ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
HORATIUS
Çalışma güzel gidiyor.Elçik kısımları kendine doğru +15 dereceyi tavsiye ederim.Aşağıya doğru da açı verirsen +5 derece daha güzel gözükür , fazla öne uzanmak durumunda kalmıyorsun.Biraz maliyetli olsada , krom kullansan güzel dururdu.Polisaj yapıp kullanırdın.
merakla takıpteyim farklı etkileyici bişey cıkıcak ortaya
Belki de 15 derece de olabilir ama aşağı doğru 5 derece açı konusunda haklısınız.Daha sonra değiştirip verebilirim.Polisaj işine ben pek sıcak bakmıyorum.Güzel olabilir ama mat siyahı tercih ediyorum.Gene de bu da denenmesi gereken birşey,bunu da kayıt defterime alıyorum.Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
İlginiz için teşekkürler.
HORATIUS
Kardeş cahilliğime ver bobber ne oluyor? Bu çalışma bittiğinde bir dizel motosiklet mi çıkacak ortaya?
Tek kişilik Chopper tarzı motorlara Bobber deniliyor.
Evet dizel bir motosiklet ortaya çıkacak.Çok abartmayayım ama amatör anlamda(Fabrikasyon da yok galiba) Türkiye sınırları içindeki tek dizel motosiklet bu.Aslında Bobber atsan atılmaz,satsan satılmaz motorların çeşitli tadilatlarla çok basit ama bir o kadar da gösterişli bir hale getirilmesidir.En belirgin özelliği arka süspansiyon sisteminin iptalidir.Bunun dışında ön çamurluğun sökülmesi ve tek kişilik sele de diğer göze batan özelliklerindedir.Yanlışım varsa lütfen beni düzeltin arkadaşlar.
HORATIUS
10 numara yağı da ayarladık mı tamamdır mazota ne hacet
allah kolaylık versin yapılan iş iyi yada kötü ama ortada el emeği var her zaman saygı ;)
Sonunda selenin imalat fotoğraflarını buldum.Pimlerin gireceği yeri güzelce deliyorum.Sacın bu kadar kalın olmasına gerek yok aslında.Cnc oxijen en az bu kalınlıkta kesebiliyormuş.Yoksa bize 4mm yeterli olduğunu düşünüyorum.Benim ki 6mm.Haliyle hem ağır oldu hem de zor delindi.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Aynen dediğiniz gibi bayağı bir emek istiyor.Bir aksilik oluyor tekrar tekrar emek,para istiyor.Başarınca ne boşa giden vakit akla geliyor ne de boşa giden para akla geliyor.Sadece ona nasıl desem;aşkla bakmak yetiyor.
HORATIUS
Güzel gidiyor, yıllardır cesaret edemediğim işe el atmışsın, tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)