El yapımı GoPro aparatları
Reklamlar
-
Kendi yaptığım GoPro için aparatlar. Tipsizler ama iş görüyorlar.
Detaylar burada http://www.gazlagit.com/el-yapimi-gopro-aparatlari/
Reklamlar
-
Bütün parayı kameraya harcadın aparatlara para kalmadı herhalde.
-
bana da yatay tokayla kelebek lazım napabiliriz ?
-
farcob adlı üyeden alıntı
Hahahah çok mantıklı :D
Yoksa gopro3 alacak kadar parası olan birisi niye aparatla yapmakla uğraşsın.
Hocam yine de emeğine sağlık başka kamerası olan arkadaşlar içinde fikir vermiş oldunuz
-
su borularında 1/2(20mm) ve 3/4(25mm) olarak değil mi yazıda 1/4 denmiş bir yanlışlık var sanırım
-
Gayet kaliteli olmuş güle güle kullanın.
-
M.balibey adlı üyeden alıntı
su borularında 1/2(20mm) ve 3/4(25mm) olarak değil mi yazıda 1/4 denmiş bir yanlışlık var sanırım
Su borusunun değil tripoda bağlanacak somunun değeri 1/4 inch.
farcob adlı üyeden alıntı
Hayır , benimkisi zevk.
turbocharge adlı üyeden alıntı
Hahahah çok mantıklı :D
Yoksa gopro3 alacak kadar parası olan birisi niye aparatla yapmakla uğraşsın. ...
Sandığınız kadar pahalı değil bu kamera, en azından kullandığınız Iphone 'lardan daha ucuz.
-
Akıllıca bir üretim olmuş. Bende de gopro hero3 var. Benim de geçmeli klipsin bir dili kırıldı, teki de tutuyo ama çok güvenli değil. Kamerayı aralık ayında yurtdışından almıştım neyseki bizdeki mediamarkt da getirmeye başlamış aparatları da var ama geçmeli klips için 60 liralık bir aparat alınır mı bilmem.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Akıllıca bir üretim olmuş. Bende de gopro hero3 var. Benim de geçmeli klipsin bir dili kırıldı, teki de tutuyo ama çok güvenli değil. Kamerayı aralık ayında yurtdışından almıştım neyseki bizdeki mediamarkt da getirmeye başlamış aparatları da var ama geçmeli klips için 60 liralık bir aparat alınır mı bilmem.
Hangi parçadan bahsediyorsun hocam. Fotoğrafını paylaşırsan tamir için fikir verebilirim.
-
tufanbaydemir adlı üyeden alıntı
Hangi parçadan bahsediyorsun hocam. Fotoğrafını paylaşırsan tamir için fikir verebilirim.
Bu parça.
-
Birde bunlar var Fiyatı da uygun.
http://www.aliexpress.com/item/Waterproof-Multifunction-DV-Mounting-Holder-Bracket-for-GOPRO-RD32-RD32II-RD33-More-Black/718696727.html
http://www.aliexpress.com/item/Gopro-type-waterproof-case-1080P-digital-camera-under-water-35m/703501038.html
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kötü yerden kırılmış. Senin yerinde olsam diğer bacağını da keserdim. Altına çift taraflı bant yapıştırıp kullanabilirsin, veya benim gibi altına 1/4 inch somun yapıştırıp tripod aparatı olarak kullanabilirsin
-
Gopronun çin malı çıkmadı mı daha onu bekliyoruz
-
aksoyy adlı üyeden alıntı
Gopronun çin malı çıkmadı mı daha onu bekliyoruz
Gopro yu pahalı yapan üzerindeki lensi zaten.o nedenle çin malı çıksa bile para verilmez. Onun yerine normal fotoğraf makinemi kaska monte ederim daha iyi
-
08 Haziran 2013, 01:48
Gittigidiyor sitesinde 79 tl civarlarında avuç içi kamera vardı iş yaparmı acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler