Motosiklet de cep telefonuna cevap verin, müzik dinleyin, navigasyon yapın.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
iyi fikir.. bende sıfır hiç kullanılmamış motorola var.. fiat servisinden almıştım.. isteyen olursa satabilirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sadece-bir-kez-kullanilmis-motorola-arac-kiti-121794584/detay/
-
İlginiz gözlerimi yaşarttı.
-
Pratik ve akıllıca çözüm olmuş.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
Kocaeli İl Temsilcisi
ellerine sağlık faruk ebicim işin içinde sen olunca ben şaşırmıyorum biliyorsun
-
-
Aynı paraya diyorsunda kargo parası cihaz fiyatından daha yüksek sence mantıklımı.
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
Bluetooth intercomlar ortalama 40$ a geliyor kargo dahil. Ben ve bir çok arkadaşım kullanıyoruz. KAsk içine kulaklık seti ile birlikte geliyor. Süper icatlar. Tuşlarını kontrol etme imkanınız da var. Müziği başlatıp durdurma son arayanı arama gibi.
Bence dakika beklemeyin onlardan bir tane alın.
misal : http://www.ebay.com/itm/1-500m-BT-interphone-bluetooth-motorcycle-motorbike-helmet-headset-intercom-New-/200668627187?pt=AU_Motorcycle_Parts_Accessories&ha sh=item2eb8c840f3
-
80-100 TL verdikten sonra motosiklet için özel üretilmiş olanları var.
Ben bunu kullanıyorum, gayet memnunum.
http://www.aliexpress.com/item/20120...626588922.html
-
"aynısı eminönünde 5 lira" cılar dolmuş
-
erro adlı üyeden alıntı
"aynısı eminönünde 5 lira" cılar dolmuş
E tabi lafa "Avantalksunday bluetooth araç kitini alıyoruz. 80- 100 tl." diye girilince neden onun yerine direk motosiklet kask kiti almıyoruz diye akla geliyor.
-
Ben de bu tip üründne kullanıyorum. Herşey çok güzel. Ancak hoparlörleri çok dandik. kafa yoruyor. daha kaliteli birçift hoparlörle değiştirirsek tadından yenmez.
-
yasdal adlı üyeden alıntı
E tabi lafa "Avantalksunday bluetooth araç kitini alıyoruz. 80- 100 tl." diye girilince neden onun yerine direk motosiklet kask kiti almıyoruz diye akla geliyor.
o kaç paraya mal oluyor yiğenim??
-
"Dayı" söylediğim gibi 35 - 40$ arası kapına gönderiyorlar. ben 3 senedir kullanıyorum. ebay veya aliexpress den temin edebilirsiniz. 60-70 TL civarı ...
-
Merhabalar bende bu konuyu görmeden 2 gün önce Bu Ürünü Aldım ve Bunu sipariş ettim hoparlörler henüz gelmedi daha ama bluetootu bugün tam anlamıyla test ettim kaskın içide ağız kısmında havalandırma delikleri var geniş oraya geçirdim tutturma kıskacından gayet iyi telefon görüşmesi kolaylıkla yapılabiliyor müzik konusuda başarılı kesinlikle tavsiye edebilirim samsung telefonlara da uyumluymuş cihaz.
-
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Merhabalar bende bu konuyu görmeden 2 gün önce
Bu Ürünü Aldım ve
Bunu sipariş ettim hoparlörler henüz gelmedi daha ama bluetootu bugün tam anlamıyla test ettim kaskın içide ağız kısmında havalandırma delikleri var geniş oraya geçirdim tutturma kıskacından
gayet iyi telefon görüşmesi kolaylıkla yapılabiliyor müzik konusuda başarılı kesinlikle tavsiye edebilirim samsung telefonlara da uyumluymuş cihaz.
verdiğin paraya yazık olmuş ben ikisinden de denedim malesef hiç bir işe yaramıyor en iyisi yasdal ın verdiği link tekiler teki 75 tl gibi bir fiyata geliyor ki muhteşem kullanışlı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Vallahi şu an hoparlörsüz kendi kulaklıkları ile kullanıyorum gayet memnunum hoparlörler gelsin bi bakıcam işimi görür diye düşünüyorum ha olmadı kendi kulaklıkları ile kullanmaya devam ederim sıkıntı yok normaldede kulaklık kullanıyordum kablolu artık bluetoothlu olmuş olur
-
04 Haziran 2013, 01:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)