[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
DİREK AKÜDEN ÇALIŞAN JANTLARA ŞERİTLED MEKANİZMASI YAKINDA FOTOLARI ATACAĞIM.BİR KAÇ EKSİK VAR
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
DİREK AKÜDEN ÇALIŞAN JANTLARA ŞERİTLED MEKANİZMASI YAKINDA FOTOLARI ATACAĞIM.BİR KAÇ EKSİK VAR
Süper olmuş. Disk frenli jantta geniş göbek yok ama frenler kampana olunca iletken şerit ve fırçalarla tekerleğe elektrik aktarılıp böyle bişey yapılabilir. Cidden süper olmuş beğendim
hareket halinde araçtan çekilmiş bi video atarsanız daha güzel olur. devamını takip edicem güzel olmuş.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Gerçekten süper çalışma olmuş tebrik ediyorum sizi bende motora bunu yapabilirim beğendim Fazla akü yemez yanırım benimde cup motor var ön fren disk nasıl olur sıkıntı olmaz sanırım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Bencede hareket halindeyken atın bi video
Barış Ögatlar :cat:
Bağlantıyı nasıl yaptın çok merak ettim
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Bari Küçük küçük 3-4 tane yapsaydınız.Böyle gereksiz abartılı olmuş
yanlış anlmayın ama verilen emek ziyan olmuş.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Hiç kusura bakma güzel arkadaşımda, aynalar nerde aynalar? 1-2 tane taksan neysede bu gerçekten abartı olmuş. Afedersinde yolda görsem bu şekilde apaçinin biri derdim!
Aynalarınada led yapsaydın tamamlardı goruntuyu.
sibop kapaklarına takılan uzun led lambalar var pilli,
hareket halınde yanıyor ve şekiller oluşuyor giderken,
hemde çok güzel görünüyor,
Yanıyosun Fuat abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Peki balansı etkilemiyor mu bu uygulama?
apaçilikte sınır yok işte tebrikler. tez zamanda trafikçiler tarafından farkedilirsin inşallah.
Çok hoşuma kaçtı
''Aynaya ne gerek var bişey olmaz beya'' diyen arkadaşlardansan eğer dicek birşey yok zaten. Uygulama ise ker..ne kandili gibi olmuş.
Üzerine alınma ama nerde bu tarz bir motor görsem bir sağımdan bir solumdan geçiyor 17-18 yaşında veletler, motordan soğutuyorlar adamı. Yine söylüyorum sen öyle değilsen üzerine alınma
polat alemdarın motoru bu mu ? on numara beş yıldız
değişik bir kafa yapısı!
trafik polisi olsam bunlara basarım cezayı.uslanmıyorlar yahu. yuh.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)