Motor Asansörü (Kendin Yap Projesi)
Reklamlar
-
Harika.
Reklamlar
-
marmarasiste adlı üyeden alıntı
eline koluna sağlık başarılı çalışma olmuş tebrik ederim.
teşekkürler
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
MBHoro adlı üyeden alıntı
neymiş insan bir şeyi istemesin ve ihtiyaç duymasın yeterki , güle güle pindir motorunu
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
neymiş insan bir şeyi istemesin ve ihtiyaç duymasın yeterki , güle güle pindir motorunu
eyvallah abi
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
Son hali gayet güzel olmuş. 1. sefer için tam puan.
Diğer ufak defek eksikleri yeni yapacak arkadaşlar görmüş oldu.
Telefi etmek de mumkun.
Benim önerim motor ayağını açmadan motoru sabit tutacak küçük bir ilave ile alandan kazanmak. İnip binerkende güvende olursun. Daha garanti birşey istersen su borusundan yada hurda profillerden acık tarafa korkuluk yapmak.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Son hali gayet güzel olmuş. 1. sefer için tam puan.
Diğer ufak defek eksikleri yeni yapacak arkadaşlar görmüş oldu.
Telefi etmek de mumkun.
Benim önerim motor ayağını açmadan motoru sabit tutacak küçük bir ilave ile alandan kazanmak. İnip binerkende güvende olursun. Daha garanti birşey istersen su borusundan yada hurda profillerden acık tarafa korkuluk yapmak.
evet korkuluk işini ilk fırsatta yapacağım zaten..
-
12 Haziran 2013, 12:56
pek hoş olmuş, pek başarılı olmuş hocam.
-
12 Haziran 2013, 13:05
Yaratıcılığını tebrik ederim
-
12 Haziran 2013, 13:12
sağolun teşekkürler. elimden geldiğince yaptım..
-
12 Haziran 2013, 14:05
abi çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık görünüyor ki yaptıktan sonra her şey yapılır her şey bizde bitiyor
-
25 Haziran 2013, 14:23
valla mükemmel bişey olmuş kanımca o motoru hergün oraya indirme derdinden kurtulmak için.ancak bi beton dökülseydide acaba motor için inebileceği şekilde kanımca olabilirdi sadece fikir.
-
25 Haziran 2013, 14:27
Şuraya doğru düzgün bir video koy artık. Sonucu hepimiz görelim.
-
Aynı derte şu an ben de sahibim. 2 metre 10 santim bir yüksekliğe indirip çıkartmam gerekecek. Asansör fikri mantıklıymış ben profil bir rampa düşünmüştüm ilk olarak. Bence aramızda geliştirebiliriz birkaç farklı fikir.
-
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Aynı derte şu an ben de sahibim. 2 metre 10 santim bir yüksekliğe indirip çıkartmam gerekecek. Asansör fikri mantıklıymış ben profil bir rampa düşünmüştüm ilk olarak. Bence aramızda geliştirebiliriz birkaç farklı fikir.
taslağını çizip paylaşırsan güzel fikirler çıkabilir
-
Bahçe giriş seviyesinin iki metre on santim altında kalıyor. Giriş katından aşağısı boşluk yani. Karlar eridiği zaman hem ölçüleri alıp bir taslak çıkartayım, hem de fotoğrafını da çekerim üzerinden çizerek fikir yürütmeye yardımcı olur. Çok kişi tanıyorum aynı soruna takılan kendi yaşadığım semtte. Pratik ve uygun maliyetli bir çözüm çıkarsa birçok kişiyi rshatlatacaktır.
-
çok mantıklı bi proje olmuş elinize sağlık. oldukça fazla kaynak, kesme işi var vallahi yormuştur. Fakat şunu söyleyebilirim çıkan sonuç emeklerinize değmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)