oturduğumuz yerden akıl vermek gibi olmasın ama o platformun altındaki tek destek biraz zayıf gibi geldi,bir anda yeteeeeer diye kendini bırakmasın
oturduğumuz yerden akıl vermek gibi olmasın ama o platformun altındaki tek destek biraz zayıf gibi geldi,bir anda yeteeeeer diye kendini bırakmasın
öneri için teşekkürler ama görsel olarakda komşuları rahatsız etmemek lazımdı binada 2 daire daha var. ve binanın ön tarafını başka biride böyle kafasına göre kafes falan yapsa bende cırlarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
valla 60x40 profil 3 ayrı yerden kaynak yaptım. umarım dayanır
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
evet sonunda dün, motorlu indirme testinide başarıyla tamamladım. İlk yaptığımda platform biraz alçak kaldı o yüzden platformu yükselttim.
ve şunu anladım ki el ırgatı ile olacak iş değil :D kan ter içinde kalıyorum. Elektrikli vinç şart bakalım bu hafta alırım heralde.
Birde yapmayı düşünen olursa diye tavsiyem.. sakın bulaşmayın.. şaka şaka ... platrfomu büyük tutun, motorun sığması işi çözmüyor sizede rahat hareket edecek yer kalsın..
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
elinizden iş gelmesi çok guzel yoksa.. ugraşılmaz yapma zevkı başka yapılan işin oldugunu görüp el emegının yerını bulması başka
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Hayırlı olsun güzel olmuş bence de sen bir elektrikli vinçlere bak zor olur senin için böyle
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Elektrikli vinç işi de tmm 250/500 kg olanından monte ettim foto koyacağım. 10 numara oldu.Düğmeye basıyorum iniyor, basıyorum çıkıyor
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
evet elektrikli vinç montajı yapıldı ve videosu..
Böyle çok daha güzel olmuş. Bende platformun dar oluşundan ne zaman dert yanacak diyordum.
Motoru park ettikten sonra, nasıl iniyor diye merak ediyordum. Sanırım merdivenlerden iniyorsun. kışın dikkat et yuvarlanıp inme aşağıya
Ellerine sağlık. Paylaşım içinde teşekkürler
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
valla dediğin gibi başta akıl edemedik biraz dar oldu ve sağ tarafta boş olduğu için binerken tırsmıyor değilim açıkcası.. bu konuda da nasıl bir önlem alacağım bilmiyorum şu anda..
Yanlara korkuluk yapsan biraz daha güvenli olmaz mı senin için balkon misali sadece yanlara...
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
eline sağlık güzel olmuş
El butonunu da sonra uzaktan kumandayla değiştirirsen tadından yenmez..
Maliyet konusu nedir? Uykusunda hırsız kovalayan arkadaşlara bir faydamız daha olsun.
aen aşagı indiğinde yerden yüksek kalıyor orya çıkar indirde ugraştıracak aslında yere tam oturacak kadar düşünseydin alttaki makaraları üst taraftan yapasaydın tbla tam yerede oturabilirdi.seneler önce bende balkona çıkarmak için asansör yapmıştım ama bu kadar tefarrutlı değildi inşaat asansörleri gibi bir asansörle 5 metre yukarı çekiyordum honca 125 şimi dişliler daha fazla ve çok çevirmek zorunda kalıyordum.ama rahattı viçte emniyet mandalı varmı o önemli aniden aşagı boşalmasın .
en aşagı indiğinde yerden yüksek kalıyor orya çıkar indirde ugraştıracak aslında yere tam oturacak kadar düşünseydin alttaki makaraları üst taraftan yapasaydın tbla tam yerede oturabilirdi.birde tam yukarı çıkamıyor ordada plan hatası yapmışın ama düzeltilebilir motorun halatı uzun dur motoru kenara al halatı 3 makara ile çalıştırıp tablanın altından kaldırabilirsen yükde azalır tablada tam düz olarak yolun hizasına gelir yan halatı ip atlayan çocuklar gibi kullanacaksın ordada tablaya baglı makara olacak kenardan motor sardıgında halat gerilerek tablayı yukarı kaldıracak basit bir düzenleme ile çok daha rahat edersin eline saglık.
makara ile seneler önce bende balkona çıkarmak için asansör yapmıştım ama bu kadar tefarrutlı değildi inşaat asansörleri gibi bir asansörle 5 metre yukarı çekiyordum honca 125 şimi dişliler daha fazla ve çok çevirmek zorunda kalıyordum.ama rahattı viçte
eline koluna sağlık başarılı çalışma olmuş tebrik ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)