El Emeği Göz Nuru 150 mr (Türkiyede Tek)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yolunuz hep açık olsun.....
-
valla helal olsun ama o motor fiyatına yine aynı markanın cruiserları yok mu acaba, ya da başka markaların olması lazım...
-
emeğe saygı duyuyorum, lakin hakkım varsa ben beğenmedim.
-
erro adlı üyeden alıntı
valla helal olsun ama o motor fiyatına yine aynı markanın cruiserları yok mu acaba, ya da başka markaların olması lazım...
Evet haklısınız mesela Kuba nın 150 lik cruiser modeline bakmıştım motor alacağım zaman fakat hem satıcının motor hakkında birşey bilmiyor olması hemde ilk görüşte motordaki parça kalitesini ve detaylarını beğenmediğimden dolayı almadım bir de şöle bişi var ilk mr yi aldığımda ben kt mi satmayacaktım aslında fakat bir çok alıcı denk gelince elimden çıkarttım mr yide almış bulunduğum için bu hale getirdim
---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 00:57 ----------
imza adlı üyeden alıntı
emeğe saygı duyuyorum, lakin hakkım varsa ben beğenmedim.
Zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyuyorum.
---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 01:03 ----------
brds adlı üyeden alıntı
yolunuz hep açık olsun.....
teşekkürler...
-
Çok güzel allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Rakiplerinin içinde motor gücü olarak en üst sayılabilecek motoru almışsınız o yükte pek zorlanacagını sanmam
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Çok güzel allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Rakiplerinin içinde motor gücü olarak en üst sayılabilecek motoru almışsınız o yükte pek zorlanacagını sanmam
Çok teşekkürler evet aynen dediğiniz gibi o yüklerle hiç zorlanmadan yol aldık kt den inip mr ye bindiğimde baya bi fark vardı zaten...
-
Valla ilk mr yi test ettiğimde ''bu ne lan'' demiştim acayip torklu bir makina
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Valla ilk mr yi test ettiğimde ''bu ne lan'' demiştim acayip torklu bir makina
Aynen katılıyorum ben ilk gördüğümde kullanmadan yorum yaptım bu motoru almama dedim ama kullanınca gittim aldım
-
Daha uzun bir ön amartisör takılsa ve gidon daha şöyle kartal vari olsa 11 numara olacakmış gibi geldi bana.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
elinize sağlık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Elinize sağlık, insanın kendi emekleri ile ortaya çıkardığı şey, daha çok keyif veriyor olsa gerek Allah kaza bela vermesin.
-
Çok güzel olmuş tebrikler
-
Gerçekten çok güzel olmuş...Elinize sağlık, beni özendir diniz...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
-
Vay vay vay massallah Murat abi canavar gibi duruyo eline koluna saglik
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Son olarakta arkadaşlar bence en güzel motor sahip olduğumuz motor param yok büyük pahalı motor alamıyorum diyip kendi motorundan soğumaktansa kendine özel bi motor yapmak inanın çok güzel.Herkese tavsiye edemem gerçi elin biraz anahtar tutması gerekiyor
bu cümlenin özetine şunu söyleyebiliriz insanın kendi yaptığı gibisi yoktur
eline ayağına sağlık çok güzel ve hoş olmuş , ayrıca yardımseverliğin içinde teşekkürler tam benim kafadansın , yukarıda necatik 35 nicli ilhami abimin söylediği tarz bir gidon gerekirse suzuki chooperdan çıkma bir gidon var elimde resimlerini çekerim işine yararsa ücretsiz kargo ederim , zamanında benimde sıfırdan bir chooper tasarlayıp yapasım vardı aslında halen var ama zaman yok ,
elimdeki parçaları kadir kıymet değer bilen arkadaşlara vermek daha yerinde benim için emeğine sağlık kal sağlıcakla.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Bayıldım...Tebrik ediyorum abi...Hakikaten MR yi işlemişsin...KT den de çok daha güzel olmuş...KT yi pek beğenmiyorum zaten tabi herkesin kendi düşüncesi...Bende de MR var 2 gün önce Ankaraya gidip geldim...Maşallah tık demedi toplam 420km yol yaptım...Kesinlikle en iyi çin malı motorlardan bitanesi...Hoş bir çalışma olmuş...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
-
Motorunuz güzel... Önemli olan sizin olanın kıymetini bilmek ve onu daha özel hale getirmek.. Sırf bu yüzden bile sizi tebrik etmek gerektiğine inanıyorum..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Teşekkür ediyorum.
---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
Oncelikle kt nin hakkını görmezden gelemem titresim ve tork sorunu ve bakım isteyen bi motor fakat bizi 150.000km gezdirdi ,diger acìdan bakarsak mondial fabrikasında calistim düşùnün her motor parca parca elimden gecti.
-
Elinize emeginize saglik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)