El Emeği Göz Nuru 150 mr (Türkiyede Tek)
Reklamlar
-
Anlayisiniza tesekkürler.
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Motorunuz güzel... Önemli olan sizin olanın kıymetini bilmek ve onu daha özel hale getirmek.. Sırf bu yüzden bile sizi tebrik etmek gerektiğine inanıyorum..
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:59 ----------
Tesekkur ederim. Hala üzerinde calisiyorum
Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı
Bayıldım...Tebrik ediyorum abi...Hakikaten MR yi işlemişsin...KT den de çok daha güzel olmuş...KT yi pek beğenmiyorum zaten tabi herkesin kendi düşüncesi...Bende de MR var 2 gün önce Ankaraya gidip geldim...Maşallah tık demedi toplam 420km yol yaptım...Kesinlikle en iyi çin malı motorlardan bitanesi...Hoş bir çalışma olmuş...
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Tesekkurler.
F54 adlı üyeden alıntı
elinize sağlık
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
kardesim benim nerelerdesin sen. Sizi buralarda gormek gercekten guzel...
mali_181 adlı üyeden alıntı
Vay vay vay massallah Murat abi canavar gibi duruyo eline koluna saglik
Reklamlar
-
Benimde motorsikletle tanışmam 2005 model kt125 ile olmuştu.Aldığım güne dek hiç motor kullanmadığımdan vibrasyondanda haberim yoktu Ama en hoşuma giden tarafı koltuğuydu.Bana halen daha acayip rahat gelir.Mr ye Kt koltuğu takmak aklıma gelmemişti Mr nin koltuğu sert olmasıyla ve uyuşmalara sebep olmasıyla ünlüdür Bence koltuğu kt ninkiyle değiştirmek iyi fikir.Bence de Mr biraz abartılı olmakla birlikte güzel olmuş.
-
Sagolasin.hemen dene rahat edersin . Fakat arka seleye dikkst et
tezer adlı üyeden alıntı
Benimde motorsikletle tanışmam 2005 model kt125 ile olmuştu.Aldığım güne dek hiç motor kullanmadığımdan vibrasyondanda haberim yoktu Ama en hoşuma giden tarafı koltuğuydu.Bana halen daha acayip rahat gelir.Mr ye Kt koltuğu takmak aklıma gelmemişti Mr nin koltuğu sert olmasıyla ve uyuşmalara sebep olmasıyla ünlüdür Bence koltuğu kt ninkiyle değiştirmek iyi fikir.Bence de Mr biraz abartılı olmakla birlikte güzel olmuş.
-
çook güzel olmuş eline emeğine sağlık... Allah kaza bela vermesin..
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
Kardes tek kelime ile olmus, becermissin, bravo ..
-
teşekkurler
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Motorunuz güzel... Önemli olan sizin olanın kıymetini bilmek ve onu daha özel hale getirmek.. Sırf bu yüzden bile sizi tebrik etmek gerektiğine inanıyorum..
-
125kt seyhan 150 şeklindeki motorlar hep hoşuma gitmiştir. 15 mr de kt ye benzediği oranda güzelleşmiş.
-
-
Commuter+cruiser= commuser olmus emeginize saygi duyuyorum
-
el emeği içeren her şey güzeldir ellerinize sağlık burda vır vır motorum kötü bıktım usandım şurası şöle burası böyle diyen arkadaşlar biraz ellerindekini sevip apaçi şekilde değil adam gibi güzelleştirmeye çalışsalar böyle hoş örneklerle karşılaşabileceğiz. Bence çok abartı da değil gayet normal, ve el emeği olduğu belli. ama egzost kesinlikle parlak olmalı siyah mat değil
-
Güzel günlerde binmeniz dileğiyle.
Saygılar.
-
20 Temmuz 2013, 23:20
Artık çıtayı yükseltmenin zamanı geldi bunu satıp daha geniş bir makina bakiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum.
-
21 Temmuz 2013, 00:06
çok güzel olmuş emegine sağlık.anladığım kadarıyla kt nin arka sepet demiri tadilat görmeden uymuş herhal de. 150 mr arka bagaj bağlama yeri zayıf bende uygulamak isterim. çantalardan dolayı arka bagaj demirini göremedim .sis barda güzel olmuş.emeğine sağlık.
-
21 Temmuz 2013, 14:46
dostum tebrik ederim aynı motordan bendede vardı ama doyamadan satdım.benim bu motor için düşündüğüm ne varsa siz uygulamşsınız.zevkinize ve emeğinize sağlık.kazasız sürüşler dilerim.
-
21 Temmuz 2013, 22:09
Kt nin arka selesi uymadı daha sağlam bisi yaptırdım fakat bu tarza yakın bir makina bulursam 250cc olarak degistirmeyi düşünüyorum. Fakat karar veremiyorum.
-
21 Temmuz 2013, 22:15
Modifiyeden çok hoşlanmamama rağmen bunu beğendim Eline sağlık.
125 KT duruşu, yolda gidişi ve sesi ile bir başkadır, ama ah biraz daha kaliteli ve torklu olsaydı
-
Mondial 150 mr motosikletime cohper egzozy takmak istiyorum. Ses cok onemli degil . Olsada 150cc zevk vermez fakat göruntuyu tamamlamam gerek tavsiyesi olan varmi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)