zzr 600 egzoz revizyonu,tamiratı yada imalatı...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eline sağlık usta adamı çok seviyorum ben yahu..
-
Ölmüşü dirilten el kutsaldır. Tebrikler...
-
çelikatlı adlı üyeden alıntı
eline sağlık usta adamı çok seviyorum ben yahu..
Teşekkür ederim..bende severim usta adamı..
scooboy adlı üyeden alıntı
Ölmüşü dirilten el kutsaldır. Tebrikler...
teşekkür ederim ama....haşa...ölmüş olanı ancak Allah diriltir..mecazı anladım tabi ama..
Allpower video bekliyoruz...
sesi duymadan kimse yazmayacak baksana...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
...Allpower video bekliyoruz...
sesi duymadan kimse yazmayacak baksana...
Samet abi yarın kayıt yapıp yüklerim inşallah. bugün biraz dolaştım. zaman zaman kafamı şişirse de, kulağım aşina olduğu o eski sesi aradı. vites küçültürken verdiğim ara gazlarda alıştığım o yüksek sesi duyamadım. acaba gazı az mı veriyorum diye düşündüm kendi kendime debriyajı bırakmaya çekindim. motorla aramda bağlantı koptu sanki. (: eline emeğine sağlık abi, olması gerektiği gibi olmuş. ne kadar teşekkür etsem azdır, bu iyiliğini borç bilirim unutma.
-
artık eskisi gibi ısınmayacak egzozun...
seside ,uzadıkça uzamasını isteyecek seviyede olacak..rahatsız etmeyen ama gaza getiren bir ses olacak...
ama yinede kimse beğenmemiş işçiliğimizi...153 kişiden 2 yorum...idare edicez artık...
-
Motosiklet nette bi eksoz tamiri yoktu oda oldu artık.Elinize sağlık.
-
Yenisi gibi olmuş gerçekten elinize sağlık.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
babaduru adlı üyeden alıntı
Motosiklet nette bi eksoz tamiri yoktu oda oldu artık.Elinize sağlık.
olmaz mı hiç??
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/99949-viragoya-komple-yeni-egzoz-yaptim.html
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/101011-virago-535-egzoz-polisaj-yapimi.html
ikisinide inceleyebilirsiniz..birbirinin devamıdır..
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Yenisi gibi olmuş gerçekten elinize sağlık.
teşekkür ederim..isteyince oluyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
allpower adlı üyeden alıntı
Samet abi yarın kayıt yapıp yüklerim inşallah. bugün biraz dolaştım. zaman zaman kafamı şişirse de, kulağım aşina olduğu o eski sesi aradı. vites küçültürken verdiğim ara gazlarda alıştığım o yüksek sesi duyamadım. acaba gazı az mı veriyorum diye düşündüm kendi kendime debriyajı bırakmaya çekindim. motorla aramda bağlantı koptu sanki. (: eline emeğine sağlık abi, olması gerektiği gibi olmuş. ne kadar teşekkür etsem azdır, bu iyiliğini borç bilirim unutma.
derken sanki yeni egzoz kafanı şişiriyormuş gibi algılanabilir aman haa.....
ayrıca borç harç unut bunları...motorculuk kardeşlik olmalıdır....bence.......
-
Samet abi gene 10 numra iş başarmışsın eline emeğine sağlık
-
Sağolasın Eren..yapıyoruz bişeyler işte...
forum ahalisine beğendirebilirsek ne ala....
sahibi zaten beğendi....
hünkar da...
-
Güzel paylaşım.. elinize saglık..ZZR600 ilgimi çeken bir makina lakin sesini duymak isterim..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Güzel paylaşım.. elinize saglık..ZZR600 ilgimi çeken bir makina lakin sesini duymak isterim..
15-20 dk. sonra hazır. şuan youtub'a yüklüyorum.
-
Elinize sağlık Samet abi temiz ve güzel işçilik.. allpower abimde güzel günlerde kullanır inşallah . . .
Video sabırsızlıkla bekleniyor.. Kazasız belasız sürüşler .
-
Sürüş kaydı yok arkadaşlar, elimdeki kamera aşırı rüzgar sesi alıyor profesyonel bi kayıt cihazı değil yani. sadece park halinde kayıt yaptım. umarım beğenirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
derken sanki yeni egzoz kafanı şişiriyormuş gibi algılanabilir aman haa.....
ayrıca borç harç unut bunları...motorculuk kardeşlik olmalıdır....bence.......
Abi egzozu terbiye ettin, olması gerektiği gibi daha seviyeli bi ses tonuyla iletişim kuruyor benimle. (:
önceki haliyle uzun sürüşlerde gerçekten kafamı ağrıtıyordu. herşeyin bi oluru var. umarım arkadaşlar cümleyi doğru okurlar.
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
video gelmiş...beğenirseniz 1 e beğenmezseniz 2 ye basmayınız....
hsn01 adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık Samet abi temiz ve güzel işçilik.. allpower abimde güzel günlerde kullanır inşallah . . .
teşekkür ederim..
Video sabırsızlıkla bekleniyor.. Kazasız belasız sürüşler .
allpower adlı üyeden alıntı
Sürüş kaydı yok arkadaşlar, elimdeki kamera aşırı rüzgar sesi alıyor profesyonel bi kayıt cihazı değil yani. sadece park halinde kayıt yaptım. umarım beğenirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Abi egzozu terbiye ettin, olması gerektiği gibi daha seviyeli bi ses tonuyla iletişim kuruyor benimle. (:
önceki haliyle uzun sürüşlerde gerçekten kafamı ağrıtıyordu. herşeyin bi oluru var. umarım arkadaşlar cümleyi doğru okurlar.
evet doğru okurlarsa güzel olur..
yoksa ülem hem adama egzoz yapmış hemde kafasını ütülüyormuş,hemde buraya koymuş demesinler sonra...
-
keşke videoda biraz gaz verseydin..değişik devirlerde duysaydık sesini..bahçede deneyemedik fazla..
-
samet abi ellerine sağlık =)
abi bi daha böyle bi çalışman olursa vakitimiz uyarsa zaten 2 alt caddede sin bende bi işin ucundan tutup ustamdan birşeyler kapmak isterim =)
-
teşekkürler Hüseyin..
gelirsin tabi..ama getir götür işlerine..meslek sırları paylaşılmaz...
şaka tabi..eğer işin olursa gel bişeyler yaparız..
ama ben yapmadan önce yapıcam diye konu açamam ki..
baksana yaptığımız hazır iş ortada,yorumların sayısı da....
goy goy yapmadığımızdan sanırım...
-
eskiden bozulan eskiyen mal tekrar yapılırdı zanatkarlar sanatkarlar kadar önemliydi
günümüzde herkes tüketici çılgın bir tüketim var buda kapitalist güçlerin,gücünü kuvvetlendiriyor
eski bişeyi tekrar düzeltmeye ona hayat vermeye çalışmanıza sevindim
tekrar böyle çalışmalarla görmek isteriz sizi
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)