Yamaha Ybr 125 Angel Eye Uygulama
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Elinize sağlık. Maliyeti ne oldu?
-
Hım maliyeti yazmamışım liste şu şekilde
2 adet Mantar led 20 krş (Bulmakta okadar çok zorlandım ki ereğli deki bütün tabelacı, elektrikçi, eloktronikçi hepsini gezdim sadece yeşil bulabildim aslında mavi yapıcaktım )
1 adet 270 ohm direnç 10 krş
1 adet jaluzi çubuğu 1 lira
1 adet ince silikon 50 krş
15 cm kablo para istemediler bunun için
Toplamda = 1.80 lira maliyeti oldu
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
Patron yapılışını yazarsan çok iyi olur biz de yaparız.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod152en.html
resimli anlatımı burda yabancı bi site lakin ben burdan örnek alarak yaptım
türkçe olarak da anlatıyım
ilk olarak jaluzi çubugunu (şeffaf çubuk tüm perdecilerde bulunur) fırına koyun resimdeki arkadaş ocakda yapmış siz o hataya düşmeyin ocakda yapıldıgında renk değişiyor içinde kabarcıklar oluşuyor 21 cm lik parça kesip, parçayı aliminyum folyo uzerın koyp verin fırına 3-5 dakika pişdikten sonra uçlarındantutun yumuşacık ve cok sıcak olacaktır dikkat eliniz yanmasın
cıkarır cıkarmaz hemen yuvarlak daıre olarak ne kullanacaksanız ona sarın ben oda parfumu vardı yanımda o an ona sardım bıraz o şekilde bekletin sogunca o şekilde kalıyor sakın üzerine dokunayın cukur olusur, eliniz yanar, çok fena canyakar
daire şeklini verdikten sonra bıcak ile üzerine eşit aralıklarla çizik atın tek tarafına atmanız yeterli olur uğraşırım dersen iki yönünede at
şimdi ledleri yerleştirmek için ilk önce matkapla led yerlerini açın sonra deliklere azcık japon dkp ledleri yerleştirin.
ledlerin bacaklarını bir birine bağlayın artı ile eksi bacak bağlayın direncide geride kalan diğer eksi bacağa bağlayın sonra elimizdeki kabloları da birini dirence diğerini de boşta kalan artı bacaga bağlayın (yani lehimleyin) bu arada butun acıktaki kabloları elektirk bantıyla baglayın bir birlerine sürünmesinler en son üzerinede aliminyum folyo cekersiniz
sıra far tasına monte etmeye geldi
bunun için far camını acmamız gerek ki buna korkmayın çok basit saç kurutma makinası ile biraz ısıtın sonra düz tornavida ila ya allah bismillah diyip ayırın hemen ayrılacak zaten
silikonla cama monte edebilirsiniz sıkıntı olmaz kablolarıda hiç bi yeri kesip biçmeden ben direk parklara bağladım park ampulunu yuvasından çıkarıp kabloları içine soktum sıkıştırması için yine parkları yuvasına koydum ve parkların ışığı yandığı için ledlerin ışını kaybetmemesi için far tasının arkasında bıraktım parkları tasın arka kısmında iç kısmında değil bilmem anlata bildim mi herkese kolay gelsin
-
Elinize sağlık... Basit görünüyor ama yinede beceri isteyen bir iş. Çok şükür elimizden bir iş gelmiyor
-
Bu yeşil olayı çok apaçi işi oldu beyaz ledlerden buldum beyazla değiştireceğim bitince yine bu başlık altında resimleri paylaşırım
-
güzel çalışma eline sağlık.hazır kitleride var galiba?
-
red-kit adlı üyeden alıntı
hazır kitleride var galiba?
Vardır, ama burada işin en güzel tarafı...
aksoyy adlı üyeden alıntı
Toplamda = 1.80 lira maliyeti oldu
Birde el emeği tabi, paha biçilemez Elinize sağlık
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Bu angel eye'nin hazır satılanını online arttırdım da, sürekli araba için olanlar çıkıyor.
Satılan site varsa bilen paylaşabilir mi?
Kendim yapmaya gözüm kesmedi. Bulabilirsem, hazır takayım dedim.
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Bu angel eye'nin hazır satılanını online arttırdım da, sürekli araba için olanlar çıkıyor.
Satılan site varsa bilen paylaşabilir mi?
Kendim yapmaya gözüm kesmedi. Bulabilirsem, hazır takayım dedim.
http://www.hepsiburada.com/liste/mod...fview%3dlister
Bizim motorlara bu olur mu ki?
-
Neden olmasın ki? Sonuçta fara silikon benzeri birşeyle yapıştırıp, kabloyu da istege göre park veya far kablosuna baglayacagız.
Demek araba aksesuarcılarına gitsek, tanesini 5 liraya falan bulabiliriz.
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Neden olmasın ki? Sonuçta fara silikon benzeri birşeyle yapıştırıp, kabloyu da istege göre park veya far kablosuna baglayacagız.
Demek araba aksesuarcılarına gitsek, tanesini 5 liraya falan bulabiliriz.
Benimde aklımda daha elim değmedi malesef ama ben ustaya bağlantı yaptıracağım kendim pek anlamam. Usta babamın arkadaşı olduğu için sorun yok.
-
Parçayı bulsak, bağlantısı zor olmasa gerek. Park kablosunu kesip veya soyup bunu da üstüne bağladık mı, tamamdır.
Yalnız başka bir problem var. Benim hem parka hem de fara baglamam gerekecek. Çünkü far yanınca, park sönüyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)