Sprey Boya ile Kask Boyanır mı ? ( Cevabı konu içinde )
Reklamlar
-
Kiraz'' adlı üyeden alıntı
Hayran kaldım çalışmanıza,ellerinize sağlık zevkle okudum
Diğer arkadaşlarda böyle paylaşımlarda bulunsa ne güzel olur
Teşekkür ederim
buberk adlı üyeden alıntı
Kişiye özel kask tasarım siparişi alsan müşteri bulursun eline sağlık çok güzel olmuş
Benim yaptığım ile müşteri biraz zor. Güzel sanatlar mezunu olsaydım. Birde airbrush takımım olsaydı. Sıfır motor ve kask için airbrush dükkanı açardım.
Boyamayı emek vermeyi seviyorum. Bu işi çok iyi yapanlar var. Tüm müşteriler onların olsun
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
-
27 Haziran 2013, 20:07
kaska şu amblemi uygulamak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ? http://www.vanresimleri.com/r-fenerb...blemi-5215.htm
-
Bende aynı kaskı mat siyaha boyamayı düşünüyordum güzel fikir vermiş oldunuz teşekkürler.
-
dostum emegıne saglık ben olsam bunu bıle beceremezdım kı
-
Hem kask ta hemde sitede açıklarken iyi uğraş vermissin . ellerine saglik
-
-
-
bu arada paylaşım için teşekkürler.
-
Kask yandan mukemmel gorunuyor aşigim ay yildiza.super olmus tek kelime sahane.ellerine saglik Allah nazardan saklasin
-
yeni formatta beğen tuşunu aramadan edemiyor insan
-
-
-
16 Haziran 2014, 22:46
Hocam merhaba bende kaskimi boyamak istiyordum uzun zamandir senden aldigim gazla basladim bugun kazimaya bu arada cok iyi olmus eline emegine saglik anlatiminda ayri guzel simdi kafamda bi kac soru var bu kazima isi cok uzun surcek gibi yordu beni acaba tiner dökerek mi zimparalasam yada kuru yaptgimdan mi boyle oldu anlamadim ikinci sorum astar boyanin onemi nedir olmazsa olmaz biseymidir yoksa şekiller cikmasi icin mi yalnizca yardim edebilirsen sevinirim dostun iyi akşamlar
-
22 Haziran 2014, 19:18
eline sağlık benim 50 tl lik WİWİ kaskı boyayıp tolgacan replika mı yapsak olur herhalde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)