Güzel çalışma temiz iş,
hani ben bu kadar ıncık işlerle uğraşamıyorum niyeyse bekle vernik at 72 saat kurusun vs benim işler hemen olacak paldır paldır
bir an önce ortadan dağınıklığı kalkacak falan
Güzel çalışma temiz iş,
hani ben bu kadar ıncık işlerle uğraşamıyorum niyeyse bekle vernik at 72 saat kurusun vs benim işler hemen olacak paldır paldır
bir an önce ortadan dağınıklığı kalkacak falan
ANGARAJ
Teşekkür ederim.
saol. teşekkkür ederim. Sen yine kaskından soğuma, biraz eskisin eminim sen benden daha güzel bir şey yaparsın.
El emeği geçen her şeyi bende senin gibi çok seviyorum. Umarım bir gün senin projende burda yer alır. bize de yorum yapmak nasip olur.
Kaska ilk spreyi vurduğum anı hatırlattın bana, bende senin gibiyim. Boyayı kazımadan, zımpara atmadan ilk denememde kask siyahtı. Sonra bir tırnak attım boya kalktı.
Bende çok şaşırıyorum. hiç bu kadar uzun iş yapmamıştım. Toplamda 21 gün falan oldu galiba son 2 günde acele etmeseydim. benim için çok daha güzel olacaktı.
Neyse 2. kask boyamada daha güzel şeylere imza atacam gibi
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Süper olmuş abi eline,koluna,ayağına ve diline sağlık. bende geçende depoyu akçali metalik siyah boya ile boyadım sonra akçali parlak vernik falan attım.ama gel gör ki depoya benzin koyarken deponun üstüne benzin döküldü,verniği çözdüğünü gördüm utanmasam ağlayacaktım o derece kötüydüm.Tolga abi engin fikirlerine ihtiyacım var bana yardım eder misin?acaba tekrar zımpara çekip bu sefer endüstriyel boyayla boyasam mı diyorum?
Gerçekten harika olmuş bende gaza geldim şimdide bakalım bi ara üşenmezseem başlarım
Benide gaza getirdi eskiden kalma bi kaskım var camı felan kırık onunla ilgili bi proje düşünüyorum. Ama ne kadar hevesli olsamda el becerim "sıfır" Tüm becerilerimi benden çalan kızkardeşimle anlaşırsak güzel bi kaskta benden gelebilir. Umarım istediğim gibi olur. Maliyet fiyatına yeni kask alırsın diyenler olabilir ama bazen tam aklındaki kafandaki kaskı kaç paran olursa olsun alamayabilirsin..
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Benimde aklımda taraftar var. Hem Fenerbahçeliyim hemde motorum mavi renk uyumlu olucağını düşünüyorum. Hadi hayırlısı.
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Hadi hayırlısı. Sana şimdiden kolay gelsin. Bitince fotosunu görmek isterim.
Cok guzel.. Taraftar kaskina bayildim ama sizin kendiniz icin yaptiginiz kaska asik oldum...
Bende denemek istedim birden.. Omur acisindan durum nedir? Yagmurlu havada kullandiniz mi hic?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Zaten çok uzun zamandır kullandığım bir kaskdı. Her yeri çizik içindeydi. Lekelenmişti.
Kaskın zaten raf ömrü var. Biz türk milleti olarak sadece kask değil. beyaz eşyayıda mezara kadar kullanıyoruz.
Ömür orjinaline yakın olur. çizildikçe bozulur. 10-30 TL ye ölmüş kaskını zevkine göre tekrar şekillendiriyorsun. beklentini çokda yüksek tutma, shoei üretmiyorsun
Kardeşim ekobis kullanırken hiç bir şey takmıyor. Onu kandırmak amaçlı sadece boyasını zımparaladım. Yeniden boyadım.
Boyanın üstüne de vernik attım. Yağmurda vernikli boyanan eşyalar nasıl tepki veriyorsa kaskda öyle tepki veriyor. Yağmur akıp gidiyor.
2 arkadaşımda 1 haftadır kullanıyor. ikisinden de bir şikayet duymadım. kardeşim için tekrar zımparaladım. kendisi koyu BJK lı , ona süpriz yapacağım.
fırsatım olursa boyadıktan sonra burda tekrar paylaşırım.
Sprey boya ile daha iyisi yapilamazdi
Arkadasinizinki de sizin kaskiniz da Mukemmel olmus.
Ellerinize saglik.
Eline sağlık kardeş, hep merak ederdim kasklar tekrar boyanırsa sonuç ne kadar iyi olur diye, yakında ben de gaza gelip dalabilirim kaskıma sayende.
elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
Çok iyi oldu çok da güzel oldu tamam mı
Eline sağlık süper olmuş
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Sürekli ziyaretçi olarak takip ediyorum artık. Sırf tebrik etmek için giriş yaptım. Ellerine sağlık çok başarılı ve güzel olmuş. Bu yaptığın işi herkes sabırla yapamaz, kolay birşey değil hayran kaldım azmine ve tebrik etmek istedim
çok güzel olmuş ama dikkatimi çekti kask beyazken yani boyasından ayırdığında sarı sticklerı ustune koymuşsun o zamanda çok güzel durmuştu beyaz siyah sarı ama şimdide güzel
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
elinize sağlık çok güzel olmuş ancak kaskı boyamak çok tehlikeli bir unsur olarak güvenlik bilgilerinde yazıyor
Mustafa Kemal Atatürk
Tolga sen tam bir mücadele insanısın. Harika olmuş eline emeğine çabana harcadığın zamana sağlık. Takdir ediyorum seni. Kaskı eskiyen arkadaşlar atmak yada yerine yenisini almak yerine senin yaptığın gibi harika bir kaska sahip olabilirler.
süper olmuş ellerine sağlık emek harcanmış sonuçta istersen 300 lirayı bulsun sorun olmaz )
Tüm yorumlar için teşekkür ederim.
300 TL yi neden bulsun. Görsel olarak itici gelen kasklarımızı tek renk sprey ile siyah yada beyaz boyasak bile yeter.
Önemli olan boyası, plastiğine zarar geldikten sonra at gitsin zaten. Bende sadece görüntü kirliliği vardı. Leke leke olmuştu.
Beyaz yada siyah düz renge boyayıp, sticker çakarak kafanızdaki düşünce ile sizde güzel bir kask sahibi olabilirsiniz.
Benden sonraki arkadaşların maliyeti ; Beyaz boya 10 TL , sticker 10 TL = 20 TL ye oldu bitti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)