o takım dizme işi çok zevkli bir şeydir , helede cepte ( canlı ) sağlam olsun yeterki 1 günde düzersin herşeyini , ama olmuyorsada canını sıkma içindeki ateş ve sevgi yeter sana ben bunu görebilenlerdenim
abi nasıl görüyorsun diyeceksin açmış olduğun konuda küçük parıltılar görmekteyim ki bu konuda az biraz birşey öğrenmişliğim var
ehhhh herkez kendi takım taklavatı olsun ister , bir tornavidası bir matkabı, ufak yollu bir çalışma masası küçük bir mengene vs. bu tarz işlerle uğraşmayı seven her bireyin hayalidir aslında senin bana anlatmaya çalıştığın mevzuuu
yani herkezde birzcık alet edavat merakı varsada benimkisini herkezden , birazcıktan, daha ,daha birazcık ilgi ve alakam ,merakım vardır alete edavata
konuyla ilgisi olmayan insanlar derki , len olum dükkanmı açacan ? yooooo
açmam mı lazım ?
iddia ediyorum ilgili esnaflarda ,ilgili takım taklavat bendeki kadar yoktur
pek bir yakından takip ederim herşeyi , büyük hırdavat marketlere girdimmiydi sincap gibi altını üstüne getirir hiç bir şey yapamadım 1 tornavida alır çıkarım
çünki bilirimki işi yapan alettir alet yoksa sende var olamazsın , işte bu ince noktadaki detay yüzünden sendeki ışığı ben ve benim gibi uğraşan dostlar görmesi zor olmayacaktır
çok güzel vede faydalı bir yoldasın temennim odur ki inşallah hayallerine ulaşırsın , boşa harcanan her an benim için kayıptır , kahve köşelerinde , okey taşlamaktansa kendi hobinle uğraşmak gibisi varmıdır dünyada ?
bana bakma 2 dakka duramam yerimde , emin ol yan gelip yatmayı seven hımbıl adamlar yerimde olsalar nefes alamazlar o derece , bütün gece uykusuz çalışır ertesi sabah akşamın 6-7 sine kadar ful taym atölyede yardırmışlığım çokça kez vardır
hayatımı yaşam biçimimi sorgulayan çok adam olmuştur ama bunlar bana görünüşte sıkıntı veriyormuş gibi algılansada dışarıdan aslında benim kendimi tedavi edebildiğim rehabilite olarak ruhumu dinlendirdiğim işlerimdir
nasıl bir rahatlama metodu ise ?
millet yan gelip yatar dinlenir ben çalışarak dinleniyorum
böle acayip bir durum işte
bu konuyla alakalı saatlerce yazarım üşenmeden sıkıntı yok , ve yazmamın sebebide sendeki hissettiğim ışıktan ziyadedir , yoksa reklam edeyim hava yapayım diye kesinlikle algılanmasın
tanıyan tanır beni reklama ihtiyaç yok zaten ama özetle çok güzel bir yolda ilerlediğini söylemek isterim sakın vazgeçme
kal sağlıcakla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
yavv kardeşim yiyen var yiyemeyen var nasılda karnım açtı bir bilsen , hadi kalkta hatuna laf anlat gecenin yarısı bana kuru fasulye pilav yap deyi
diyecekki bekle kuru fasulyeyi ıslayayım yarın akşam , yada merdaneyle dalacak sana
ölme eşşeem ölme
o yüzden o sofradaki yemek görüntülerini forum kuralarının 3967/ 9. maddesine göre kınamaktayım haberiniz ola