Merhaba,
Bisiklet delisi olarak önerebileceğim, ŞU siteye üye ol ve ciddi anlamda bilgi paylaşımından yararlan olacaktır.
Ben de arkadaşa katılıyorum o sitede gerekli her türlü yardımı da bilgiyi de bulabilirsin ama elindeki kadro malesef işini görmeyecek diyebilirim.
Madem biliyorsun malum yerinin huyunu, neden içiyorsun turşunun suyunu
Ben bir şeyi çok merak ediyorum sayın tezcan23, kuba leopar motorunuzu ne yaptınız ve o motordan xjr 1200'e geçmek nasıl oluyor
Bu şase uygun değil dağ bisikletlerinde en az ön amortisör bulunur firenler disk değil ama karda ve çamurda sürmediğin sürece sorun olmaz ama disk olmasında yarar var bence hiç uğraşma sıfır yada 2.el bir bisiklet al toprak yollarda süreceksen ön amortisör yeterli fakat taşlı taşlı çukurlu yerlerde süreceksen kesinlikle çift amortisörlü almanı tavsiye ederim
Ben bazı sebeplerden ötürü ikinci el bir kadro üzerine sıfır malzemelerden işçiliğide bana ait olmak üzere bisiklet topladım Maliyet olarak aynı bisikletin sıfır fiyatına geldi.Bence bu kadro ile uğraşmak yerine ikinci el bile olsa hidrolik disk frenli ve önden tek amortisörlü bir bisiklet edinebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)