Mono Kapak Ve Hugger Çalışmalarımızın sonucu
-
Tolga Ben CBR 600F için zincir muhafazalı çamurluk yapıyorum,
bilgin olsun,
dilersen kalıp çıkartmak için gelip alabılırsın,
işin bitince getirirsin geri,
Hem kalıbın olur hem işler açılır
Piyasada 60,,100 arası satışı mevcut,
ve ortalıkta yok bu model ;)
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Tolga Ben CBR 600F için zincir muhafazalı çamurluk yapıyorum,
bilgin olsun,
dilersen kalıp çıkartmak için gelip alabılırsın,
işin bitince getirirsin geri,
Hem kalıbın olur hem işler açılır
Piyasada 60,,100 arası satışı mevcut,
ve ortalıkta yok bu model ;)
abi ürünü görebilirmiyiz bi tane satın alabılırım kalıp olarakkullanmak için. nc 700 hugger için çalışmalara başladım ben tekrardan
-
bak burada mevcut,
ya bır F bul yada NC 700 yanında kalırsa cok rahat kalıp cıkarabılırsın,
ben kalıbı yarım saatte aldım
sonrası işleme aşamasıydı,
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/112132-cbr-600f-hugger-arka-camurluk-yapimi.html
bak burada ayrıntılar
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
bak burada mevcut,
ya bır F bul yada NC 700 yanında kalırsa cok rahat kalıp cıkarabılırsın,
ben kalıbı yarım saatte aldım
sonrası işleme aşamasıydı,
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/112132-cbr-600f-hugger-arka-camurluk-yapimi.html
bak burada ayrıntılar
malesef cevremde ne nc var nede f hyosung üzerinde oluşturcam gene kalıbı . zincir muhafazanın kalıbını kilden oluşturmayı düşünüyorum bu sefer daha estetik bir ürün cıkartmak amacıyla
-
-
Eline sağlık, sağlamlık nasıl bu yaptığın alette, titreşimden gevşeme, çatlama ya da kırılma olur mu? Ben de arka hugger arayışı içerisindeyim, ister zincir koruma ile beraber yapabilirsin istersen de sadece hugger olabilir, şu anda zincir korumam var çünkü. Motor 2006 ER6N, Ankarada, uygun bir zamanda görüşüp motoru getirebilirim.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık, sağlamlık nasıl bu yaptığın alette, titreşimden gevşeme, çatlama ya da kırılma olur mu? Ben de arka hugger arayışı içerisindeyim, ister zincir koruma ile beraber yapabilirsin istersen de sadece hugger olabilir, şu anda zincir korumam var çünkü. Motor 2006 ER6N, Ankarada, uygun bir zamanda görüşüp motoru getirebilirim.
fiber glass fiziksel dayanımı oldukça yüksek bir malzemedir sağlam bir darbe almadığı sürece kırılmaz . müsait olduğunuz bi zaman uğrayın zincirkorumalıkla beraber yaparız muhtemelen
-
-
bence mono kapağı tasarım koruma altına almalısın,sanki hyosungun mühendisleri üretmiş gibi orjinal duruyor.
-
Serk21 adlı üyeden alıntı
bence mono kapağı tasarım koruma altına almalısın,sanki hyosungun mühendisleri üretmiş gibi orjinal duruyor.
tamamen doğaçlama yaptım motorun üzerinde işleyerek t.ederim beğenmenize sevindim
-
bende istiyorum motorum 2006 er 6 n.. ama istanbuldayım. ankaradan bülent abi yaptırırsa benim içinde şase rengim bordo olduğu için bordo zincir korumalı bişeler yapabilirseniz sevinirim :D kolay gelsin arkadaşım.. ellerine sağlık
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
bende istiyorum motorum 2006 er 6 n.. ama istanbuldayım. ankaradan bülent abi yaptırırsa benim içinde şase rengim bordo olduğu için bordo zincir korumalı bişeler yapabilirseniz sevinirim :D kolay gelsin arkadaşım.. ellerine sağlık
bülent abiyi bekliyoruz bakalım :D
-
-
fotoğrafları göremedim henüz, öğlen bakarım. ben de bir şey soracağım. cross motorlar için plastikten grenaj yapılabilir mi? malzeme biraz esnek olmalı, malum düşme riski fazla bu motorlarda.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
phradrel adlı üyeden alıntı
fotoğrafları göremedim henüz, öğlen bakarım. ben de bir şey soracağım. cross motorlar için plastikten grenaj yapılabilir mi? malzeme biraz esnek olmalı, malum düşme riski fazla bu motorlarda.
termoplastik malzemeden yapılması gerekir malesef o bambaşka bi olay
-
03 Temmuz 2013, 01:26
-
11 Temmuz 2013, 17:13
Tolga kardeşim, güzel işler çıkarmışsın. Ben de Ankara'dayım. Benim motora mono kapak bakıyorum. Yurt dışında çok var ama Türkiye'de yok. Uğrasam, bir göz atsan, hayal gücünü çalıştırarak birşeyler yapsan, sonra Fazer Kullanıcı başlığını takip eden arkadaşlarla paylaşsak nasıl olur? Eminim müşterin çok olur.
-
11 Temmuz 2013, 19:17
fabrisio adlı üyeden alıntı
Tolga kardeşim, güzel işler çıkarmışsın. Ben de Ankara'dayım. Benim motora mono kapak bakıyorum. Yurt dışında çok var ama Türkiye'de yok. Uğrasam, bir göz atsan, hayal gücünü çalıştırarak birşeyler yapsan, sonra Fazer Kullanıcı başlığını takip eden arkadaşlarla paylaşsak nasıl olur? Eminim müşterin çok olur.
merhaba ö.mesaj attım ancak burdanda belirteyim ,ramazan sebebiyle çalışma yapmamız biraz zor olacak ,o yuzden ramazandan sonra görüşelim isterseniz ,bende bu arada camurluk ıcın gereklı kalıpları hazırlarım yavaş yavaş ,geldiğinizdede mono kapak için değerlendirme yaparız .iyi günler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)