2006 model 150 hs komple rektefiye
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
eğer senin işini görecekse tabikide değer,,
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
eğer senin işini görecekse tabikide değer,,
teşekkürler
-
imrenerek, takdir ederek okudum izledim calismalarini. tebrikler.
-
bide işin şu boyutu var kendin emek sarfediyorsun.. motorunun kıymetini daha iyi bileceksin...
-
Johnizm adlı üyeden alıntı
imrenerek, takdir ederek okudum izledim calismalarini. tebrikler.
Teşekküler,inşallah bu hafta ici bitecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bide işin şu boyutu var kendin emek sarfediyorsun.. motorunun kıymetini daha iyi bileceksin...
Tabiki,emek sarfetmek güzel bişey
-
04 Aralık 2012, 02:53
kolay gelsin, emeğine sağlık..
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
04 Aralık 2012, 11:11
madlive adlı üyeden alıntı
kolay gelsin, emeğine sağlık..
sağolasin,teşekkürler
-
04 Aralık 2012, 11:51
Motosiklet severlerin bile büyük bir kısmı "bu motordan adam olmaz" deyip bir kenara atardı heralde. Tebrik ederim iyi uğraşmışsın
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
04 Aralık 2012, 17:44
-
04 Aralık 2012, 18:58
Ooo Kardeşim Mondial i Canladırıyosun :D Çok güzel Ve Başaılı Çalısma :D Çalışmalara Devam Kolay Gelsin Sana
Bu arada Kardeşim Senin İçin Video Çektim Yamaha Bw's 100 İle yanlama iyi Seyirler :D
http://www.youtube.com/watch?v=2zeBmfHUk0A&feature=plcp
-
04 Aralık 2012, 19:06
-
04 Aralık 2012, 19:10
Bu işler Düşe Düşe Kardeşim Bir şeyi Başarmak istiyorsan Önce Başarmamak lazım :D
-
04 Aralık 2012, 20:00
Sizi gönülden tebrik ediyorum, başlamak bitirmenin yarısıdır...Yağıda kanalizasyona dökmemişsiniz duyarlılığınız,insanlığınız için ayrıca kutlarım...
O saplamayı, 2 tane yanılmıyorsam 10 mm. metrik somun, ve 2 ağızlı 2 tane 10 mm. anahtarla çıkartabilirsiniz diye düşünüyorum; ama dibinden kırmayın ki, benim kulaklarım çınlamasın....
Öndeki somunu sıkarken, diğerini tutacaksınız sonra arkadaki somunu, saat yönünün tersine çevirdiğinizde; saplamnın çıktığını göreceksiniz...Emeğinize sağlık,kolay gelsin...Resimdeki emme manifoltudur,egzoz manifoltu içinde geçerlidir....
-
04 Aralık 2012, 20:12
karşıyaka adlı üyeden alıntı
Sizi gönülden tebrik ediyorum, başlamak bitirmenin yarısıdır...Yağıda kanalizasyona dökmemişsiniz duyarlılığınız,insanlığınız için ayrıca kutlarım...
O saplamayı, 2 tane yanılmıyorsam 10 mm. metrik somun, ve 2 ağızlı 2 tane 10 mm. anahtarla çıkartabilirsiniz diye düşünüyorum; ama dibinden kırmayın ki, benim kulaklarım çınlamasın....
Öndeki somunu sıkarken, diğerini tutacaksınız sonra arkadaki somunu, saat yönünün tersine çevirdiğinizde; saplamnın çıktığını göreceksiniz...Emeğinize sağlık,kolay gelsin...Resimdeki emme manifoltudur,egzoz manifoltu içinde geçerlidir....
http://i48.tinypic.com/2qajxnb.jpg
Hayırlısıyla başladım inşallah en kısa sürede bitireceğim malum üniversite sınavları yaklaşıyor.keşke iki somunu takabileceğim kadar büyük kırılmış olsaydı malesef 1 tanesine bile tam olmuyor marangoz abim ona en ince jet taşıyla çizecek ve düz tornavidayla çıkaracağız inşallah çok teşekkür ederim övgüleriniz içinde
-
04 Aralık 2012, 20:18
BurakUzuner adlı üyeden alıntı
Hayırlısıyla başladım inşallah en kısa sürede bitireceğim malum üniversite sınavları yaklaşıyor.keşke iki somunu takabileceğim kadar büyük kırılmış olsaydı
malesef 1 tanesine bile tam olmuyor marangoz abim ona en ince jet taşıyla çizecek ve düz tornavidayla çıkaracağız inşallah
çok teşekkür ederim övgüleriniz içinde
Kolay gelsin...Sınavınızda başarılar dilerim şimdiden...
-
04 Aralık 2012, 20:26
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler