Zaten max hız olalarak 60km düşünüyorum arka dişli ona göre ayarlanacak
Zaten max hız olalarak 60km düşünüyorum arka dişli ona göre ayarlanacak
aramızda triger kayışlarını sıyırmış , değişik projeler üreterek 1 dakikasını boş geçirmeyen, genelde forum sayfalarında, bende yapacağım, bende düşünüyordum, benimde kafamda var diyerek yazılanlarla sınırlı kalmayan arkadaşları görmek oldukça güzel , temennim düşünen bu uğraşlardan ve üretimden zevk alan tüm gönül dostlarının hayallerine kavuşmalarıdır aksini düşünüyorsam ne olayım
fatih arkadaşı da tebrik ediyorum tır mırt lakin bana öyle tırt bir proje gibi gelmiyor , başarılarının devamını diler kolay gelsin derim , takipçisiyim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Teşekkür ederim lakin proje biraz yavaş ilerliyor zaman buldukça ilgilenebiliyorum kusuru bakmayın artık
görmediniz galiba yine sorayım ön amörtisörleri nerden ve ne kadara aldınız ?
Gayret ve azminiz için sizi tebrik ederim.
Köşeli profil ve konstrüksiyonlar burulma yönünde uygulanan yüklerde başarılı değildirler.
Oval veya boru tipi kesitler çoook daha başarılı olacaktır.
Yakıt deposu olarak düşünmeniz sebebiyle söylüyorum, 33 mm çapında 50 cm boyundaki bir borunun içindeki yakıtla bile 1-2 saat tirtleyebilirsiniz az sayılmaz değil mi?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
ELLERİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLACAĞA BENZİYOR.BAŞARILAR
çabuk bitir merakta bırakma
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Uzun uzun yazmayacağım,
az buçuk anlarım gibi bu işlerden o yüzden rahatlıkla bu projenin adına karşı çıkarım tırt mırt değil bu iş gayet başarılı ve temiz işçilik ellere sağlık,
iki şey gözüme takıldı
1-Profiller boru olsa çok daha mukavim ve darbe emici olurdu
2-Amortisör boşluğu bana az gibi geldi.
Not:İstanbuldaysan hertürlü yardıma hazırım arkadaşım
tekrar ellerine sağlık
tırt bike ismine hasta oldum bide ev yapımı oldumu dadından yenmez elinize sağlık sonucu merakla bekliyoruz
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
eeeeeeee hadi devamı lütfen
bu motorda kullanacağım amortisörü henüz almadım, ama elimde çeşitli bisiklet amortisörleri var.
bu motorda kullanmayı düşündüğüm amortisör bu tarzda birşey olucak,dandik down hill amortisörü
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
teşekkür ederim
kullandığım profil 120x50mm ebadında aslında elimde 60mm çapında yuvarlak profilde vardı iki adedini üst üste kullanarak benzer bir görüntü elde edebilirdim ama başka projelere nasip olacak galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
birde elimde şöyle bir jant lastik takımı var ilk etapta hevesle kullanırım diye almıştım ama toplamda 8kg olan ağırlığını görünce bu projede kullanamayacağım kanağatine vardım
kolay gelsin....
profil kullanman bence güzel...değişik bir şey olacak...ağrı dağına çıkasın yoksa işini fazlasıyla görür bence...
maliyetini de sıkı takip et...yazmayı unutma...
merakla bekliyoruz devamını...kolay gelsin..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
eline sağlık kardeş...motoru 2 zamanlı olaydı daha basitleşirdi sanki...mesela rx 115 motoru?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)