Ev yapım "Tırt Bike" projesi
-
Reklamlar
-
Bu tür her projenin destekçisiyiz, hastasıyız, takipçisiyiz... ... İnsallah güzel bi sonuca ulaşır
Trafiğe çıkmayacak bişey düşündünüz sanırım
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
bence güzel bir proje , bende de fikir çok imkan yok olsa aynı sen gibi dalacam , İnşallah tamamlandığında istediğin gibi olur.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
tırt demek olmuyor mis gibi el emeği devamını bekliyoruz
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Bu tür her projenin destekçisiyiz, hastasıyız, takipçisiyiz... ... İnsallah güzel bi sonuca ulaşır
Trafiğe çıkmayacak bişey düşündünüz sanırım
Evet kesinlikle trafiğe cıkmayacak tamamen arazi kullanımı için
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Teşekkür ederim Allah kısmet ederse arazidede göreceğiz
-
sr suntour maşayı kullanacaksanız hiç tavsiye etmem. olmaz o ağırlığa. bisiklette bile zar zor duruyor dağda.
undefined
-
Sr suntour kullanmıycam ama kullanacağım maşa çok kalite birşey olmayacak
-
O arka süspansiyonu da hiç koymayın daha iyi, resimden gördüğüm kadarıyla 7-8 cm bir yer var amortisör koymak için, o ebatta bi amortisör motorlu bir taşıtı taşımaz, kırılmasa bile doğru düzgün çalışmaz.
-
Moderatör
Aynı projeyi bende düşünüyorum. Bakalım ne zaman başlayacağız Sana kolay gelsin hocam.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
kolay gelsin..ama....
bu işin sonunda tırt diyen herkes utanacak ona göre...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Şu motor bağlantı plakalarını elle nasıl büktünüz sahi hayret ettim, çok düzgün şekil verilmiş sanki presten çıkma.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Şu motor bağlantı plakalarını elle nasıl büktünüz sahi hayret ettim, çok düzgün şekil verilmiş sanki presten çıkma.
Çok basit kol gücüyle çalışan bir alet kullandım bu genelde havalandırmacıların kullandığı bir alet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
O arka süspansiyonu da hiç koymayın daha iyi, resimden gördüğüm kadarıyla 7-8 cm bir yer var amortisör koymak için, o ebatta bi amortisör motorlu bir taşıtı taşımaz, kırılmasa bile doğru düzgün çalışmaz.
O küçük amortisör 3.5cm esneyebiliyor ama arka mafsal 12cm esniyor ayrıca o küçük amortisörün sertlik ve geri tepme ayarı olduğu için çalışma konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama sağlamlık konusunu test ederek göreceğiz
-
Güzel bişeye benzeyecek... Kolay gelsin..Takipçinizim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Eğlenceli bir şeyler ortaya çıkacak gibi
Şimdiden tebrik ederim.
Takipteyiz......
-
Abone olduk...
-
-
devamını merakla bekliyorum..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
çok güzel bir şey olacağa benziyor.şimdiden belli.ama 100 cc motora 40 kilo az değilmi? tekerler yerden kesilmesin sonra
bide ön amörtisörleri nereden ve ne kadara aldınız bende böyle bir proje başlamak istiyorum
-
furko2424 adlı üyeden alıntı
çok güzel bir şey olacağa benziyor.şimdiden belli.ama 100 cc motora 40 kilo az değilmi? tekerler yerden kesilmesin sonra
bide ön amörtisörleri nereden ve ne kadara aldınız bende böyle bir proje başlamak istiyorum
40 kilo olması biraz zor ama arkadaşın yaptığı motor 60 kiloyu geçmez gibi görünüyo, benim 100'lük bir cub'um var mobilet azmanı bir gövdeye sahip, normal cublardan baya hafif sadece 75 kilo o bile zıpkın gibi motor.
-
40 kilo olması biraz zor ama arkadaşın yaptığı motor 60 kiloyu geçmez gibi görünüyo, benim 100'lük bir cub'um var mobilet azmanı bir gövdeye sahip, normal cublardan baya hafif sadece 75 kilo o bile zıpkın gibi motor.
senin hynena da bayağı hafifmiş benim cub 98 kilo ama gerçi arazi motoru arazide ne kadar hız yapabilirki şimdi düşündümde 40 kilo iyi aslında arazi için ben asfalta göre düşünmüştüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)