arkadaşlar yolda giderken kulaklık tak konuş baya zor oluyordu.. bazende kulaklık kulağımdan çıkıyor bende uyuz oluyordum... neyse geçen gün kaskın içini çıkarıp yıkarken ben buna hoparlör takarım dedim... taktım gayet güzel ve başarılı oldu... kulaga hiç bir baskı yok ve bakınca hiç bir şey belli değil... bir dişi bir erkek siviç (ben öyle diyorum) aldıkmı olay tamamdır..
Uploaded with ImageShack.us
kask emektar ls2 ilk partiden
bu işlemi yapmak toplamda 1,5 saatimi aldı.. akşam yapmaya karar verdim...
aslında orjinal ses yülselten ve nokia şarjı ile dolan bataryalı kısmı kullanmadım çünkü kulaklarımızı sağır edecek kadar çok sesi vardı...
kaskı böyle görünce bu ne hal demeden geçemiyor insan....
ben zaman zaman komple söker temizler yağlanacak güneşlik ayaklarını raylarını yağlarım....
yan pedleri güzelcene oyup içine koyuyoruz... sicak silikon ile çıkmamasını sağlıyoruz.zz
olay bitmiştir.. montaj yapıldıktan sonra test e çıkmalıyım...
evet test bitti.. gayet başarılı ve ben bu kadar olacağını ummuyordum...
evet şimdi gelelim maliyete.. hoparlör vardı ama sanırım 10 lira ya alına bilir... kullanacağınız mp3 yada telefonun kulaklık kablosu...
şuan burda olmayan bu gün alıp takacağım bir dişi bir erkek siviç kaskın arkasındaki kabloyu kısaltmak için kaskın dibine takılacak.. normal kullanımda kablo pisliği olmayacak.. ,,
ama trafikte şehir içinde ses duymayı kestiği için bence şehir içinde kullanılması tehlikeli.. korna vesayre duyulmuyor...
ve ben...