ellerine sağlık iyi çalışma.umarım sadece telefon görüşmesi için kullanırsın,müzik vs... çok tehlikeli...
ellerine sağlık iyi çalışma.umarım sadece telefon görüşmesi için kullanırsın,müzik vs... çok tehlikeli...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
senin evde canın sıkılıyor ramazan
nasiiiiiiiiiii?Fifti_Kuvvet adlı üyeden alıntı
rock müzik eyidir
http://www.youtube.com/watch?v=e1V8GtZjWFQ
ramazan o ara yükseltici sana lazım mı? değilse onu bana yollar mısın? handsfree yapıcam motora
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
motoru pavyona çevirecem
yarım saat önce bir arkadaş istedi... oda motorun dışına hoparlör takacamış onda kullanacakmış ona söz verdim... geç kaldın...
dur bir tane daha vardı ona bakayım sonra döneyim sana...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
müzik iyidir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
adamım duruyor.. nereye ne şekilde göndereyim... yada gelip alabilme şansın varmı...???
mekan neresi..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben karşıdayım ama sana yakın kafana göre herhangi bi kargoya ya da pttye koy 'bağcılar güneşli' şubesine şubeden teslim almalı,kargo ücretini karşıdan ödemeli olarak durmuş yorulmaz adına yollasan yeter ben gider alırım zaten tüm gün dışarıdayım..anadolu yakasına geçmiyorum geçsem gelip senden alırım hem tanışmiş olurduk
kaskin pedlerini yikayaydin hocam :D pislik götürüyor :D
o gördüğün kaskın pedleri değil... pedlerin alt tarafındaki sabit kısım.... onu söküp yıkama gibi sansın yok.... o kaska yapışık.. ben onu çıkarıp yapışkanını söküp içine hoparlörü yerleştirdim.. pedler i ilk başta söktüm ve 2 gün önce yıkandı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
tamam adamım bu gün çıkarsam bu gün olmadı en geç yarin veririm ptt ye..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eline sağlık ramazan abi bende takmayı düşünüyordum ama vizör zor kapanır diye takmadım bunun yerine samsung bluetoothlu kulaklık kullanıyorum.
eline sağlık ramazan..
sese dikkat edesin..ayar kaçmasın..
bu umduğumdan daha güzel oldu... aslında elektironikçi bir arkadaşım istersen özel hoparlör ve ayarlı ses düzenleyici yada benzerinden temin edebilirim dedi... kask yenileyim yeni projeler olacak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
tam dengede adamım... ayarı kaçmamalı....
aslına benim kulaklıkların hoparlörleri değiştiresim var..fazla tiz ..sanırım dandikler biraz..
yeni çalışmaları bekliyoruz.
Eline sağlık güzel fikir
www.erkakurye.com
ramazan bu. Yapar. Eline sağlık kardeşim.
Ramço sen bu işi biliyon aga beğendim valla. Ama ses biraz fazla çıkmazmı onunla normal hoparlör sanırsam kaskın içinde geçici sağırlık yapar adamda :D
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
eyvallah sağol adamım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
kısık ayarda bişey yapmıyor ama dışarı ile bağlantı kopuyor.... şehir içi sadece telefon için kullanılmalı.. şehirler arası kısık ses te müzik olabilir...
ses gerçekten çok güzel ve net...
Başarılı..
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)