valla bende heyecanla bekliyorum sonucu, ortaya ne çıkacak uğraşa değecekmi. allah kolaylık versin kardeş.birazda sabır işi yani bu..
valla bende heyecanla bekliyorum sonucu, ortaya ne çıkacak uğraşa değecekmi. allah kolaylık versin kardeş.birazda sabır işi yani bu..
eline saglık.keeway başlığında takip ediyordum hayli ilerlemişsin far konusunda sıkıntı yaşadıgını belirtmişsin mondial ZN far'ı hem ufak hemde metal'dir
amortisörleri mct yada ramzey'in amortisörlerle degistirirsen kuyruk kısmı daha guzel gozukecektır.Kolay gelsin
egem1194 teşekkürler. Valla bende beklemedeyim. Sonucu hep birlikte göreceğiz.
greyhorse Tavsiyeler için teşekkürler. Şu anki amortisörlerden daha yumuşak olsunda ne olursa olsun razıyım.
Eşşeğimizin son halide şu şekilde. Lastik yanakları takılınca çok güzel görünüyor bence. Unutmadan. Çamurluk işinide hallettim. Lastiklerin üzerine dökülüp çıkarılan fiber malzeme daha sonra kesilerek temizlendi. Şimdi az macun ve zımpara işinden sonra beyaz boya takviyesi ile onlarda sonuçlanacak. Bugün çok yoruldum. Artık paydos.
Yanaklar güzel olmuş. Çamurluklar harika
Şu egzoz a da bi el atsanız
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
çamurluklar on numara iyi ki daha önce uyan çamurluk bulamamışsınız dedirten cinsten
Uzun bi aradan sonra sizi tekrar çalışırken görmek güzel .Motorun son halini sabırsızlıkla ve merakla bekliyoruz artık.
Herkese selamlar.
Yoğunluktan pek giremedim bu aralar. Motorumuz toplandı. Kısmetse Yarın (cumartesi) çamurluklar boyanacak. Deponun boyası ile ilgili sıkıntı çıktı. Benzin iz bırakıyor. Fırsat olursa yarın onuda aradan çıkartıcam.
Birde motorda bir çak çak çak vuruntu var. Sübaplardan değil, motorun içinden geliyor. Pazartesi motor inecek Ustamı bekliyorum.
Son ali şu şekildedir.
Herkese kolay gelsin.
araba egzost u mu o baya güzel birşey çıktı ama ortaya...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Amotrisörler daha yumuşakları ile değiştirildi.
Herkese kolay gelsin.
Bu egsozun sesini çok merak ediyorum...Çok ilginç bi duruşu var.
vidyo yüklermisiniz bi sesini soluğunu duyalım canavarın
Güzel olmuş fakat yarım kalmışlık hissi var, sanırım arka plandan dolayı
Güzel yorumlar için teşekkürler.
Egzost sesi görüntüsü beni rahatsız etse de bence çok güzel. Hatta beklediğimden çok daha güzel çıkıyor. Yani cc biraz daha yüksek olsa harleyi aratmiyacak bir ses.
Videoyu eklemeye çalışırım elbet. Şimdi çamurlukları da bağlayıp her tür civata ve somunu sabitleyici ile sıkınca işlem bitmiş oluyor.
Biliyorsunuz depomuz yeniden boyandı. Boyanırken biraz renk katması adına küçük bir ekleme yaptım.
Çamurluklar da boyanınca hal şöyle oldu.
Herkese kolay gelsin.
çok güzel olacak merakla takip ediyorum.elinize sağlık.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Abim Motoru bir tamalasan da bizde sana gelsek belki bir motor yaparız beraber?
Güzel yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Eşek dün gece itibari ile bitti çok şükür.
Şu an için test sürüşleri devam ediyor. Fazla zorlamadan İstanbul trafiğinde dolanıyorum. Bakalım atan gevşeyen kırılan uymayan sıkıntı çıkaran yerler olacak mı. Şu an için her şey yolunda. Fazla fotoğraf çekemedim. Çeker çekmez eklicem.
Şimdilik sadece bu iki fotoğraf var
Çok güzel gözüküyor. Fakat sepya efekti güzelliği baltalamış gibi
Abi hala eksoz sesini duymayı bekliyoruz.Son hali güzel olmuş.
Abi motor çok güzel olmuş ancak bence gidon pek hoş durmuyor. Şöyle bir t gidon olsa tadından yenmez
http://image5.sahibinden.com/photos/...1811656zan.jpg
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)