Keeway Superlight Brat Bike Dönüşüm Projesi
Reklamlar
-
Herkese selamlar.
Guzel yorumlar icin sagolun
Kusura bakmayin arkadaslar. Video icin soz vermistim ancak cekmeme ragmen ekleyemedim. Onumuzdeki hafta eklicem.
ressam dostum. Egzost konusu aykiriligin bir eseri. Standartin disina cikilmanin bir sonucu. Tabiki herkes begenmek zorunda degil.
Egzost takilirken goruntuden bende oldukca rahatsizdim. Ancak sesi duyunca bakisim direkt degisti. Ama suda bir gercek motorun en dikkat ceken yeri egzost oluyor her zaman
Saygilar.
Reklamlar
-
03 Nisan 2013, 16:53
Cüneyt hocam muayene işini halledebildinmi bu haliyle sorun oluyormu acaba:-((
-
03 Nisan 2013, 18:32
elinize sağlık imrenerek baktım,
-
07 Nisan 2013, 19:42
abi şu egzozun sesini bi duysak artık ya
-
20 Temmuz 2013, 17:19
inanılmaz ! muhteşem ! ne diyeceğimi bilemiyorum ! gönüllerin şahısınız ! emeğinize saygıyla ve imrenerek bakıyorum !
-
06 Eylül 2013, 21:41
-
her değişikliği büyük heycanla bekledim mükemmel olmuş elinize emeğinize sağlık yalnız ufak bi tavsiye olarak ben koltuğun siyah olmasından yanayım
-
Eline sağlık Cüneyt Kardeşim...
Ne güzel konuymuş... Emek ve zaman harcanıp... Bi şaheser ortaya çıkarılmış.. ve fotoğraflarla detaylandırılmış..
Aralarda yitip hiç olmasına gönlüm razı gelmedi....
hooooooppppp hortlattım bile..
Okumayan, İncelemeyen kalmasın....
Buyruuunnn....
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
emeğinize sağlık birde o egzozun sesini duysak merakımız kabardı.
-
21 Mayıs 2014, 10:46
Altın elbiseli adam ın videolarınıda izliyorum gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş.
-
usta kolay gelsin bir sorum varda sen bilrisin büyük ihtimalle. sl150 aldım geçen 2 hafta önce motor 37 binde km si. motorda vibrasyon sorunu var birde hız yapmıyor bunları nasıl çözerim. 5 vites de son gazda 85-90 arası oluyor titremeside var. karbüratörü orjinel değil heralde küçükmüş motorcu öyle dedi az yaksın die önceki sahibi takmış heralde. birde komple boyatmak istesem ne kadara boyarlar acaba ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)