Teşekkürler arkadaşlar.
Teşekkürler arkadaşlar.
Bu resimde gördüğüm kadarıyla hava filtresini direk karbüratör çıkışına takacaksınız. Eğer tam oturuyorsa bende almayı düşünüyorum önerirmisiniz ?
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Aynen öyle hocam. Direkt olarak taktım. İyide oldu. Zaten başka türlü halletmenin imkanı yok. Yani en güzeli bu bence.
Ancak bunu takarsan karbüratör ayarlarının da değişmesi gerek haberin olsun. Bu tip filtreler açık filtre olarak geçiyor. O yüzden gelen hava miktarı daha fazla. O yüzden o filtreyi takarsan karbüratörcüde tak. Hemen ayarlarını yapsınlar.
Kolay gelsin.
İşte bu stabil muhabbeti karbüratör ayarlarından kaynaklanıyor.
Çoğu bu filtreyi takar ve gezer hiç bir ayar yapmadan. Öyle olunca tabiki verim alamazlar.
Rica ederim.
Paylaşmak için buradayız.
Kolay gelsin.
Arka çamurluk için bu uygun olur mu aceba ?
Biraz kesip biçtikten sonra boyarsanız sizin istediğiniz gibi olacağını sanıyorum
http://www.rialli.com/ara/6848__rial...elajli-ms3473/
arka amortisörlerin üzerine . amortisör capından daha büyük bi boru takıp güzel biçimde kaynak atılırsa daha güzel görünür BENCE harika proje
Viper17.
Eğer fotoğraflarıma bir daha göz atma şansın olursa göreceksin ki bazen önde bazende arkada lastik üzerinde çamurluk var. İşte o senin vermiş olduğun linkteki çamurluk. Ama maalesef eğip büküp bir şeyler yapmak çok zor. Çünkü bu saclar preste yapıldığından kenarları içe doğru kıvrılmış fazladan. Buda çalışmayı imkanız hale getiriyor. İki tane aldım 80 tl verdim zamanında. Zaten genişlik olarak da kurtarmıyor lastiği.
Artık elde yapacağız fiberden. Başka çaresi yok :(
İlgin içinde ayrıca teşekkürler.
Guzel paylasim, herkez gibi bende nasil bir motor ortaya cikacagini merak ediyorum. Kolay gelsin,
www.sungurtekin.com
Fikir paylaşımları için teşekkürler arkadaşlar.
Angel sana da teşekkür ediyorum. Aslında genel olarak neye benzeyeceği belli oldu. Tabi çamurluklar da yapılınca havası birazcık değişecek.
Bugün Egzost umuzu hallettik. Ama açıkcasını söylemek gerekirse ben hiç beğenmedim. Ama bu şekil dışında da herhangi birşey yapılamıyordu. Neden derseniz en baştan beri hep belirttiğim gibi şasi çok küçük ve biryerlere birşeyşler sığdırmak çok zor. Egzost açık haldeyken inanılmaz gürültü yapıyor. Ama bu egzostla çok güzel bir ses yakaladım. Ama görüntü biraz kaka oldu.
Herneyse muayeneden geçelim değişiklik yaparım gene egozst da.
Tabi egzost mat siyaha boyanacak ve manifolt kısmı elyaf sargı ile örülecek.
Hayvanı en son astarladık. Artık bitsin de bende kurtulim moduna girdim iyice.
Son aşamada Jantlarımız da boyandı.
Fena durmadı gibi. Beyaz yanaklar öyleine kondu, nasıl duracak diye.
Eksozu bir daha gözden geçir bence
sanki oraya çorap koymuşsunda şişirmişsin gibi duruyor
harley is making love with davidson
Bence şöyle bir egzoz daha iyi olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95813499/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
Gerçek fiyatı ;
http://www.camgoz.com.tr/asp/product...G-EKSOZ-KARBON
Hayvanımız en sonunda boyandı.
,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)