Viper17 bu fotoğraf benimde çok beğendiğim bir görsel. Ancak burada bir yanılma var. Aydınlık bir ortamda o beyaz jantlar çok bir belli etmiyor kendini. Arka fon koyu olunca jantlar ön plana çıkmış. Ama genel anlamda bu motor çok güzel.
Olabildigince degisik olsun orjinal halinden farkli olsun istiyorum herseyin. Bir ara kirmizi bile dusundum.beyaz yanakla cok hos duruyor
Neden bütün cruser yada chopperler siyah yada beyaz canlı bi renkte cruser neden yok?
Benimkide Turuncu,
şimdi olursa birtanede mor alacağım.
üstad aslında böyle bi motora gösterge takmaya bile gerek yok
tamamen çıplak her zaman iyidir
harley is making love with davidson
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Evet ilginç bir soru bu. Neden yok ? Bence bu tip motorları (custom için söylüyorum) Kullanan insanlar aykırılığı seviyor. Hayatta iki ana tema vardır. Artı ve Eksiler / Siyah Yada Beyaz / Ying Yang gibi. Benimde felsefem bu olmuştur. Ya evet ya hayır ya Artı yada eksi.
Siyah ve beyaz rengi çok seviyorum. İkiside güzel. Siyah çok asil, karanlığı, gizemi belkide kötülüğü çağrıştırıyor, beyaz ise ruhu açan bir renk. Saflığı, temizliği temsil ediyor diye düşünüyorum. Hiç alakası yok ama Beşiktaş'lıyım Birde ikisi de birbirine çok zıt renkler. Zıtlıkların bir arada olmasını seviyorum.
Ama tabi ki canlı renkler de yapılabilir. Bence güzel de olur. Ancak böyle basit bir model için biraz fazla iddialı olur. Mesela metalik turuncuyu çok severim. İyi bir motorum olsa neden olmasın. Birazda fazla göze batıyor canlı renkler o yüzden insanlar pek yanaşmıyor sanırım.
Turuncunun hastasıyız)))
eğer koltuk deri ve taba olursa jantlar böylede olabilir derim.
http://www.youtube.com/watch?v=zE64j...eature=related
ilk fotolarda dikkatimi çekti barkın abi mi o (altın elbiseli adam)(ki kendisi beni motosikleti sevdiren adamdır) :D o varsa bu işte merakla izliyorum ve sonucu merak ediyorum ; keeway i cafe racer olarak yada brat olarak görmek bana da ilham verdi açıkçası:D
Cüneyt abi, biraz ortalardan kayboldum neler olmuş neler :D ya ben nişan telaşesi falan derken foruma girip bakamadım, bilgisayarı bile açamadım desem yeridir, ah bir okumuş olsaydım, O bahsettiğim planet motorlarının membağındaydım, Manisada, heryer, özellikle hurdacılar ve yed-i emin ler bu planetlerle dolu. İllaki ayarlardım bi çift çamurluk :S Hafta sonu Eskişehirdeki hurdacılara bakarım abi, umarım çıkar birşeyler. fakat lastik çapını inç olarak bilsem sanırım baya faydalı olucaktır. Bu arada son hali gerçekten çok güzel olmuş, bittiğinde wrenchworks yada deus makinası gibi birşey olacak benden demesi. Askere gider ayak güzel gaz oldu, eline emeğine sağlık abicim.
Eyvallah kardeşim sağolasın. Sen bırak benim çamurluk işini.
Sen nişanınla vs. işlerinle uğraş. Onlar öncelikli şeyler. Kaç ay olmayacaksın askerlik için ?
Depoyuda boyadım. tam istediğim gibi olmadı ama artık daha fazla bık bık uğraşamicam.
Fotoları eklicem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Haydar hocam.
Eyvallah. Video daki motor çok şık duruyor o jantlarla. Ama ben bu alette vazla extreme kaçmim. Ama ileride güzel bir motorum olursa kesin yaparım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Buda depomuz.
Sol taraftaki logomuz okadar dikkat etmeme rağmen biraz kayık ve geride oldu :( Ama daha uğraşamam bununla.
Olduğu kadarı ile artık.
Hekese kolay gelsin.
Güzel olmuş, yamuk gözükmüyor bence
Şamandıra niyetine kullandığınız zımbırtı da çok güzel olmuş Malzemesi bildiğimiz minik 2 vana, kaynak ve plastik boru mudur aceba ?
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
viper17,
Teşekkürler.
Şamandıra da kullandığım malzeme, iki adet pirinç dirsek, sarı kaynak ve şeffaf yakıt hortumu. Normal hortum zamanla bozulacağından (benzin yüzünden) benzin hortumu kullanıldı.
merak ile takip ediyorum son haline kadar projenin her detayını görmek istiyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)