Çoook güzel gözüküyor Bitmiş hali nasıl olacak çok merak ediyorum.
Çoook güzel gözüküyor Bitmiş hali nasıl olacak çok merak ediyorum.
Evimin çevresindeki yol çok bozuk. Çukurlara her giriş-çıkışta, oyun parklarındaki salıncaklarda çocuklar sallanırken çıkan bir ses var ya; o sese benzer bir ses geldi arka taraftan. O yüzden amortisörlerden dedim. Ama dediğiniz gibi, sesin yaylardan gelmesi çok daha muhtemel. Akşama doğru biraz uğraşacağım hava serinlerse. En yakın servis 110 km olunca, kıt bilgimle kendim halletmem gerekiyor. Sonunda komple söküp toplayamayacağım, o olacak.
[COLOR="Red"]Bakkala giderken bile kask takacaksın arkadaş...[/COLOR]
Çok güzel bi proje çok güzel. Güzel bi motor çıkıcak sanki ortaya devamını bekliyoruz kolay gelsin...
Sağolun arkadaşlar.
Bu hafta ne eminönü yapabildik (Km saati, Elcik vs. için) nede kaynak işlerimizi halledebildik. Sürekli bir engel yada farklı öncelikli bir iş çıkıyor. Bakalım hayırlısıyla.
deggial, Sorununu anlayabilmek için doğal olarak bir bakıp incelemek gerekiyor. Ben şimdi burdan ne dersem yalan yanlış olur. Umarım halledersin.
Kolay gelsin.
Brat bike denen şey Rat bike olmasın sakın? Çok güzel gözüküyor motor, biten hali harika olacak belli, elinize sağlık.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Yok hocam. Benimki Rat değil Brat Bike. Rat bike tarz olarak benzer ancak genelde eski püskü görünümlü.
Şu an için benimki de öyle görünüyor ama boyanacak. Tertemiz olacak yani.
Hala takipteyim
Valla bende takipteyim :D
Sanırım bende takipçisi olacam. Ellerinize sağlık. Sağlam girişmişsiniz motora, ne zaman bitecek bu motor
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
bende şiddetle takip ediyorum
iki tekerse, iyidir arkadaş
e hani ya kaç gündür giriyorum giriyrum forum duvar :/
iki tekerse, iyidir arkadaş
Mesut hocam.
Sabreden dermiş muradına ermiş :d derler. Valla bak bende sabrediyorum.
Şaka bir yana, İşten çıkıp gidiyorum dükkana bir iki saat çalışabiliyorum. Zaman kısıtlı olunca iş biraz yavaş ilerliyor.
Ama yeni fotolar gelicek merak etmeyin. Hoş yapılanlar ufak tefekler çok göze batmıyor. Ama olsun paylaşıcam.
Kolay gelsin herkese.
Bu akşam çekebilirsem bir kaç foto eklicem.
Sol debriyaj manetim ve kütüğüm geldi, Selem yapılmış.
Bakalım akşam montaj yapınca alırım bir iki kare
Bir gün gecikmeyle fotoğrafları ekleyebiliyorum.
Kuru toplama devam ediyor. Kaldı fren pedalı ile çamurluklar. Fren pedalı neyse de çamurluk işi beni hala düşündürtüyor.
Fotoğrafları çekerken aklıma geldi. Ve dükkanda bulunan aynaları alıp taktım. Ayna takınca şekil biraz bozuldu ama, İstanbul gibi bir yerde hele ki en yoğun trafiğin yaşandığı yerde/yerlerde kullanıyorsanız ayna kaçınılmaz. Bu yüzden yapacak bir şey yok.
Son durumumuz şöyledir.
Ama Sele pek içime sinmedi o da ayrı bir durum.
Kolay gelsin.
Ellerine sağlık Cüneyt harika gidiyor,
Benimde bir projem var ve seleyi rusyadan arkadaşlara söyledim eski urallardan falan yaylılardan bakacaklar büyük ihtimal gelir
Çamurluk konusunda seni düşündüren nedir? hani belki bilirsek hepbirlikte düşünür bir fikir veririz
kolay gelsin.
arka amortisör iptalini yapmaman biraz görüntüyü bozmuş?
harley is making love with davidson
Eyvallah abim sağolasın.
Hadi bakalım bekliyoruz o zaman senin projeyi. Çamurluk çamurluk diyorum. Haklısın. Sorun şu. Bu motorun lastik ebatları ilginç olduğu için buna uyar hiçbir çamurluk bulamıyorum. Artı yaptıracak yerde bulamıyorum.
Benim isteğim şu şekilde bir çamurluk.
http://www.knucklebusterinc.com/feat...70358f62bb.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-Ld7EWUUOjB...le-photo-2.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-V1bb63xI3t...er-photo-2.jpg
Elde yapılabilir gerçi ama hem dirseğim sakat hemde işi fazlasıyla uzatır bu işlem. O yüzden gözüm yemiyor. İngiliz tekerleği denen bir alet var ondan bulsam yaparımda malesef yok.
Veysel hocam. Haklı olabilirsin. Ancak senin söylediğin şekilde yaparsam, hem bobber olur hemde Türkiye'm yol şartlarında hiç çekilir olmaz. Benimki zaten bobberin Japon versiyonu. Japonya da arkası amortisörsüz amotosiklet kullanmak yasak olduğundan böyle bir tarz geliştirmişler. Bende ona benzer yapim dedim.
http://www.youtube.com/watch?v=2jeMm...9&feature=plcp
cüneyt hocam 5 sene önce şöyle bir video hazırlamıştım
keşke sizin gibi imkanım olsa ben de şöyle bi makine kesip biçebilsem
bu arada motorun rengine karar verildi mi?
harley is making love with davidson
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)