Depo çizen dizlik sorunsalına kendi çözümüm...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok mantıklı,gayet kullanışlı
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
İkincilik kaybedenler içindir...
-
çok şıkkk olmuşş başkannn
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
Sonrada motordan inip halı saha maçına
Pratik bir yöntem olmuş başarılı.
-
çok yaratıcı olmuş
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize İnsanın başına bişey gelmesi gerekiyor illaki yaratıcı olmak için
-
arkadaşlar 1.000 km bakımı yetkili serviste ne kadar tutuyor? ücret ve zaman olarak. motoru serviste bırakmam gerekiyor mu?
-
Hocam iyi güzel, motorun güzelliği bozulmucak böyle ama bu seferde siz kötü gözükceksiniz.Hatta kendinden bez olan dizliklerde var, onlarda coğu kişi tarafından beğenilmez.Normal dizlikleti canlı görüntü gitmiş yani, bi an sevindim "banada lazım bende mi yapsam" dedim ama dizler kötü gözükcek diye vazgectim.Benimde şöyle bi düşüncem var, şeffaf stickerlar var, deponun yan taraflarını ve dizliğin değeceği yerleri onlarla kaplayabiliriz.
-
peki bu dizliklerle,dizlik dizinde kaymıyor mu?
dizliğin hiç bir şekilde kaymaması gerekir ,aksi takdirde görevini yapamaz.
-
arkadaslar benim mc de aldıgımda olmustu ılk 1 hafta ıcınde pasta cila ile kurtarıp depo kılıfı takmıstım . fakat suan soktum kılıfı ve dızlıgın geldigi yerlere motorun renginde yuvarak folyo estım yapıstırdım . 19 mayıs kortejıne gelirseniz gosterırım
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
Görkem_ adlı üyeden alıntı
Hocam iyi güzel, motorun güzelliği bozulmucak böyle ama bu seferde siz kötü gözükceksiniz.Hatta kendinden bez olan dizliklerde var, onlarda coğu kişi tarafından beğenilmez.Normal dizlikleti canlı görüntü gitmiş yani, bi an sevindim "banada lazım bende mi yapsam" dedim ama dizler kötü gözükcek diye vazgectim.Benimde şöyle bi düşüncem var, şeffaf stickerlar var, deponun yan taraflarını ve dizliğin değeceği yerleri onlarla kaplayabiliriz.
Onları da düşünmedim değil, ama şuan gözüme hiçte kötü gözükmüyor açıkcası ben memnunum sanırım Hatta bana göre o gri halleri daha çok sırıtıyordu.
savaskayan adlı üyeden alıntı
peki bu dizliklerle,dizlik dizinde kaymıyor mu?
dizliğin hiç bir şekilde kaymaması gerekir ,aksi takdirde görevini yapamaz.
Dizlik dizimde kaymıyor çünkü iç tarafta çorap padlerin altında kaldı, öyle ayarladım yani Sondan bir önceki fotoda onu belirtmek istemiştim.
-
işte size icat.
gayet güzel olmuş.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
kenarlarına 3x3 cmlik 2 lastik yapıştırsaydın dizliklerin... Depoya temas eden bölgelerine. Hem depoyu ayaklarınla sıkıştırınca kaymazdı da...
-
bunun için hazır pad ler var.ondan kullanınca bu kadar kasmaya gerek kalmaz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
-
anane çorabı geçireydin daha estetik durur
-
Süper ya çok ama çok yaratıcı ve pratik emeğine sağlık
-
Dizlikleri pantolonun altına giyin.Böylece hem dizlik direk motora temas etmez. Hem de bir kaza anında sıyrılıp bacağınızda dönmez.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
ben de dizliğin çizen çıkıntılı kısmına flaster yapıştırdım. dizlik yaralanmış gibi görünüyor ama en azından depo çizilmiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)