Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Depo çizen dizlik sorunsalına kendi çözümüm...

REKLAM ALANI
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    hocam senin dizliklerin tipinden dolayı uymaz ama bende kendi çözüm yolumu göstereyim aynı sorun bende de vardı ybr'nin depo yanlarını biraz çizdikten sonra şu taktiği buldum.
    Bildiğiniz mausped in üst yüzeyini cıkarıp dizliğin motora değen kısmı şeklinde kesip ters şekilde plastik yapıştırıcısı (404 veya japon tarzı) yapıştırınca hem dizliğin orjinal görüntüsü bozulmuyor hemse depoya temas eden kısım mausped in yumuşak tabanı olduğu için depoyu koruyor..
    Şöyleki:

esirci bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam senin dizliklerin tipinden dolayı uymaz ama bende kendi çözüm yolumu göstereyim aynı sorun bende de vardı ybr'nin depo yanlarını biraz çizdikten sonra şu taktiği buldum.
    Bildiğiniz mausped in üst yüzeyini cıkarıp dizliğin motora değen kısmı şeklinde kesip ters şekilde plastik yapıştırıcısı (404 veya japon tarzı) yapıştırınca hem dizliğin orjinal görüntüsü bozulmuyor hemse depoya temas eden kısım mausped in yumuşak tabanı olduğu için depoyu koruyor..
    Şöyleki:
    http://img18.imageshack.us/img18/3320/dscf1370v.jpg
    http://img69.imageshack.us/img69/5920/dscf1371w.jpg
    http://img205.imageshack.us/img205/5706/dscf1372o.jpg
    Seninki de gayet yaratıcı ve güzel olmuş
    soa bunu beğendi.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bu durum çok rahatsız edici hakikaten, ve hemen her dizlikte var bu sorun :/ Deponun çizilmesi an meselesi.

Bu yüzden dizliğimin depo ile temas eden kısımlarını tespit edip bende deri parçalar uyguladım dizliğime.

Sonuçtan gayet memnun kaldım. Uyarılarınız için teşekkür ederim.

Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben dizliklerini genellikle eşorman altına takıyorum motosiklete binerken genellikle onu eşortmanı mı giyiyorum içinde olduğu içinde depo çizilme vs olmuyor
    ama icat güzel
    ferdinandd bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Tebrikler güzel bir çözüm olmuş ve akıllıca olmuş tebrikler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyleki:
    http://img18.imageshack.us/img18/3320/dscf1370v.jpg
    http://img69.imageshack.us/img69/5920/dscf1371w.jpg
    http://img205.imageshack.us/img205/5706/dscf1372o.jpg
    Seninkide bayağı güzel insan düşününce büssürü fikir üretiyor hem seninkinde görüntüsü bozulmamış tebrikler.
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

Motosikleti
    Honda NC S
    Özellikle görsel konuya takıntılıyım zaten, öyle bi rahatsızlığım var malesef :/

Bu yüzden, çok pratik olmasada, nispeten uzun ömürlü olsun, görselide bozmasın istedim. Teşekkür ederim beğendiğiniz için
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

magicboy135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1957 r50
    arakadaşlar lütfen dikkat edin, bu şekilde o dizlikler dizinizde kayar ve döner, dizlikler pantolonun altına giyilmelidir. lütfen güvenlik ekipmanlarının orjinal halleriyle oynayıp sağlığınızı tehlikeye atmayın.
    Gidilecek yer, yolun kendisidir...

Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı magicboy135 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arakadaşlar lütfen dikkat edin, bu şekilde o dizlikler dizinizde kayar ve döner, dizlikler pantolonun altına giyilmelidir. lütfen güvenlik ekipmanlarının orjinal halleriyle oynayıp sağlığınızı tehlikeye atmayın.
    Bu konuda haklı olabilirsiniz :/ fakat, dizliği kendi pantolonlarım ile kullanabilmek için, bi mekana, iş görüşmesine, toplantıya gidip cırt diye söküp topcase e atabilme pratikliğinden dolayı tercih ettim.

İlk denediğimde, dizlik takılı iken hiçbir pantolonum bacağımdan geçmemişti :/

Dönme gibi bi ihtimal imkansız gibi birşey çünkü dizlik zaten bacağa " 7 " şeklinde oturuyor.

Bacağa direkt taktığımda daha oynak olan dizlik pantolonumun üstünde sanki sabitmiş gibi sımsıkı oturuyor.

Uyarınızı dikkate almaya çalışacağım eşofman v.s giydiğimde olur içine heralde :/ fakat bu sefer de ten e temas eden pedler ve bantlar ciddi tahriş ediyor :/

Diyeceksiniz ki termal tozlukumsu birşey takmam gerekecek dizliğinizin altına ... ... bunun sonu yok tabiki :/

Birçok yerde pantolon üstünde tanıtıldığı için zihnimizde bu şekilde yer etmiş, tekrar araştırmam gerekecek, teşekkürler uyarı için.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)