Gündüz farı yapımı (r125)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tebrik ederim hocam gerçekten güzel durmuş ayrı bi hava katmış yzf ye
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]
-
eline sağlık yakışıklı olmuş.
hazır far tasını açmışken angel'da yapsaydın keşke.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
çok güzel olmuş elinize sağlık mercekleride takarsan dahada güzel olacak
-
Eline sağlık yasin fotolarda çok iyi belli olmuyor ancak canlı gördüğünüzde ledler tek tek belli oluyor ve çok şık durmuş emeğine sağlık.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
-
güzel olmuş. umarım düzgün bir şekilde kapatıp tekrar fırınlamışsınızdır ilerde su almaz...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
güzel olmuş ellerine sağlık....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için, angel eyes ancak mercek takılınca güzel oluyor o yüzden ona bulaşmadım ucuz yollu 2 tane bi xenon mercek bulursam hem angel takıcam hemde far tasını mat siyah yapıcam işde o zaman cbr1000rr ınki gibi bir görüntü yakalayacağım.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
mükkemmel bir çalışma.eline,emeğine sağlık
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
O farların takımı 400-500 lira vardır en azından. Acımadan açmışsınız içini birde silikonla led şerit yapıştırmışsınız. Valla iyi cesaret
-
2 si toplam 280 lira ama bu işler zevk meselesi ben şuan memnunum birde açma kapama anahtarı yapıcam akşam kör olur karşıdaki
-
iyi işçilik elinize sağlık ;)
-
benimm yapmak istediğim şeyi yapmışsınız çok güzel olmuş,ben mantar ledi bulamadığım için yapamadım,siz nerden buldunuz mantar ledi ?
-
oto aksesuar mağzasından rastgele buldum reklam şirketleri bu ledi sorduğumda yok öle bişey dediler kolay gelsin dedim cıktım. ama ellerindeki son ürünü ben aldım. eğer isterseniz aldığım yer ile konuşurum sipariş verdiririz. fiyatı 25 tl ama benimki kendinden silikonlu birde şuna benzer ürünler var ama silikonsuzlar bence silikonsuz alın daha rahat şekil verirsiniz
http://www.malzemeci.net/Dikey-serit...n-_1824.html#0
-
yasin iyi iş çıkartmışsın eroin gibi duruyo makina
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
-
Led sevmem çünkü malum bazı kasksız kullanan kurallardan bi haber apçiler çokça kullanıyor ama işçilik ve ortaya çıkan sonuç bence çok çok güzel
Daha ileride mercek far ve ve angella tamamlandığında ledi hiç sevmeyen birinin bile büyüleniceğine eminim. Video daki 1000RR de kusursuz gibi. Öfkeli bi kartal gibi bakıyor. bu olayın en çok yakıştığı motor R1 sanırdım ama fikrim değişti gibi
-
Vallahi bravo elinize sağlık çok güzel olmuş Bende yapmak isterim böyle birşey ha bir de fotoların birinde 16 plaka gördüm bursa'da mısınız acaba ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)