Gündüz farı yapımı (r125)
Reklamlar
-
Moderatör
Çok şugar, ellerine sağlık
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
-
eline sağlık kardeşim.umarım far camlarını iyi yapıştırmışsındır ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
v max adlı üyeden alıntı
yasin iyi iş çıkartmışsın eroin gibi duruyo makina
eroini bilmem de hedefim baykuş gibi yapmak
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yasincim duramadın demi yerinde 2 dakka
uğraşınca olmayacak bir şey yoktur yeterki ben bu işi be*****eğim de
bu far led olayı neki ! ben aslında bu işlerden dahada kompleks işlerin hakkından geleceğinden adım gibi eminim onun için kusura bakma böyle ufak işler için elini bulaştırdığına değdimi bilmem ama eline emeğine sağlık kardeşim . ciks olmuş
abi bu acemilik atmak için girişdiğim bir işdi iyide oldu ama. ileride daha komplike işlere girişeceğim
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Valla bu gün istanbula giderken ve gelirken yasin hep arkamdaydı,,,tünel geçitlerde,köprü altı gibi gölgeli yerlerde harika görünüyordu...bide gece nasıl olur onu düşünemiyorum bile
Tebrik ederim yasin harika işçilik çıkartmışsın.... ama o odanın hali neydi oyle bit pazarı gibi darmadağın olmuştu,chakiyi göndersem okadar dağıtamazdı odanı
Müsait bi zamanda geleyimde beraber toplayalım
abi ben dedim ama sana ev dağınık farı yetişdircem diye her şeyi yerde bıraktım
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Led sevmem çünkü malum bazı kasksız kullanan kurallardan bi haber apçiler çokça kullanıyor ama işçilik ve ortaya çıkan sonuç bence çok çok güzel
Daha ileride mercek far ve ve angella tamamlandığında ledi hiç sevmeyen birinin bile büyüleniceğine eminim. Video daki 1000RR de kusursuz gibi. Öfkeli bi kartal gibi bakıyor. bu olayın en çok yakıştığı motor R1 sanırdım ama fikrim değişti gibi
deiğiniz gibi ledi ucuz olduğu için her yerde görüyoruz 12 volt u alan bağlıyor ama güzel işler kısıtlı. ben kartaldan ziyade onu baykuşa benzetiyorum. işçilik çok iyi değil ama belli olmuyor ileride güzel şeyler yapıcam
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Vallahi bravo elinize sağlık çok güzel olmuş
Bende yapmak isterim böyle birşey ha bir de fotoların birinde 16 plaka gördüm bursa'da mısınız acaba ?
bu iş öncelikle cesaret istiyor ben bir değil 2 tane far tası açmak zorunda kaldım ve çok uğraşdım. ama sonuç beni tatmin etdi. araç ev arkadaşımın kendisi bursa yenişehirli ben kocaelideyim
Lucas adlı üyeden alıntı
Çok şugar, ellerine sağlık
teşekkür ederim
aparat adlı üyeden alıntı
eline sağlık kardeşim.umarım far camlarını iyi yapıştırmışsındır ...
şimdilk bilemiyorum ilk yıkamada ortaya çıkacak
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
çok hoşlar ellerine sağlık yakışmış kerataya.
-
selamun aleyküm arkadaşlar geçiyordum öle bi uğrayayım dedim. led yakışmış ben alanyadan yunus buradaki aksesuar mağzalarında bu ledlerin arkası orjinalden bantlı olanı var. yani al bant'ın folyosunu çıkart yapıştır şeklinde ve çift i 20 tl.
-
-
Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık...
-
çok güzel olmuş eline sağlık
-
02 Ağustos 2012, 14:57
lastikler ince motorla yatmak zor olmuyormu??
-
02 Ağustos 2012, 17:05
gündüz farı mı
-
Led ler gerçekten güzel striket 150 var yeni aldım. bende düşünüyorum aslında led takmayı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)